· · Коментари: 1
ОБУЋА

ГРОЗНЕ СУ, али сви ће носити ове САНДАЛЕ јер су удобне (Фото)

Многе жене су очајне због овогодишњег тренда сандала. Гладијаторке ће бити обавезан део гардеробе, као и јапанке и, наравно, платформе које ће и овог лета "владати".

sandale.jpg

Ово ће бити јединстевно лето по свему, па и чињеници да више није срамота ни носити сандале са чичком! Платформе, гладијаторке и јапанке - три су врсте обуће које ће се носити овог лета. Ни једне нису елегантне, али су удобне.

Прочитајте још: БЕЛИ ајлајнер и ЦРВЕНИ кармин, али и још 6 занимљивих трендова владаће овог ЛЕТА

Платформе

Добра вест за ниже жене - платформе су и даље популарне! Владаће и овог лета, а носиће се украшене конопцима и врпцама, а платформа обложена јутом. Горњи део преко прстију треба да буде украшњен мноштвом шљокица, шкољкица, машница, украса... Биће изузетно популарни пластични каишеви, а најновји "модни крик" биће ношење платформи са чарапама!

Гладијаторке

Уколико прошле године нсите купили "гладијаторке" - ове године то морате да исправите. Кожне или пластично, није важно, све док су ноге обавијене каишевима. Ове године су се појавили и нови модели, са шљокицама и у разним бојама, који су идеални за вечерњи изазак.

Јапанке

Веома су удобне и нимало елегантне! Више то није тако. Јапанке могу да се слажу уз вечерњу хаљину уколико су на штиклама. Леопард дизајн ће се и даље носити, а уз добар педикир јапанке могу да се носе током читавог дана.

Прочитаје још: Десет сазвежђа на десет ноктију - то је тренд који ће владати овог лета

Татине папуче

Мало је рећи да су ружне, јер траке са чичком носе само они који не знају или немају времена да везују каишиће. Овог лета ће се носити све, па и удобне сандале или папуче са чарапама!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.