Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХИТ ФРИЗУРА ЗА ПРОЛЕЋЕ И ЛЕТО 2024: Коса пуна волумена и украса (ФОТО)

Боб не напушта модну арену и већ неколико сезона држи титулу најмодерније фризуре. Штавише, његове тренутне варијације се стално мењају, и сваки пут када нам се учини да су сви могући облици боба одавно измишљени, појављује се нови тренд.

1711624953_FGD.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Управо сада, фризура под називом „барокни боб“ постаје вирална на интернету. Ово фризура изгледаће одлично на било којој врсти косе и одговараће већини облика лица. Зато је важно да знате шта је барокни боб и зашто би требало да га испробате ове сезоне.Ову фризуру носи и Зендеја - која њоме враћа сјај старог Холивуда.

Шта је то барокни боб

Барокни боб је више од обичне фризуре. То је комбинација одређене фризуре и одређене стилизације. Једно без другог не може дати жељени ефекат. Ова верзија боба свима одговара и изгледа одлично на свакој коси. Коса треба да сеже отприлике до средине врата, да има благу каскаду и степене близу лица. Слојеви треба да буду веома танки, а најкраћи треба да се разликује од најдужег за око два и по центиметра, не више. Фокус је на каскади само на крајевима косе и он додаје волумен. Лагани степени у близини лица ће омогућити да праменови изгледају дефинисаније и дају фризури украсе.

Како да стилизујете ово фризуру

Најважнија ствар у обликовању барокног боба јесте волумен. Што је стајлинг лепршавији и прозрачнији, то боље. Стога, да бисте га применили, биће вам потребна не само одређена вештина у руковању феном за косу и четком, већ и производи за стилизовање - прајмер који ће косу учинити еластичнијом и гушћом, пена или спреј за фиксирање.Када стилизујете косу, почните са сушењем феном. На почетку не би требало да покушавате да увијате коврџе четком, биће довољно ако, приликом сушења, „подигните“ корен чешљем. То ће вашој коси дати приметнији волумен. Када је коса око 90 одсто сува, можете прећи директно на стилизовање. За стајлинг ће вам бити потребна прилично велика четка (или стајлер додатак великог пречника), помоћу које ћете косу обликовати у велике локне. Пре фиксирања коврџе, могу се мало исправити прстима или чешљем са финим зупцима. Уз волумен, коса би требало да буде само благо преломљена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas