Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХИТ ШИШКЕ ЗА ЛЕТО 2024: Занимљиве свима и лако се праве

Чувене завеса шишке Брижит Бардо могу да носе жене свих облика лица, квалитета косе и свих доби. Већ су их испробале Џулија Робертс и Лана дел Реи, а савршено иду уз ретро модне трендове који су модерни лета 2024.

1716640292_shutterstock_209201461.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Из сезоне у сезону, дизајнери, шминкери и фризери црпе инспирацију из прошлих епоха. Након неколико година лудила за стилом двехиљадитих, естетика шездесетих се вратила у модну арену. Мини трапезасте хаљине, графички принтови, дебеле штикле... Још једна на карактеристика тог доба је препознатљива фризура Брижит Бардо са дугим, густим шишкама. Управо су шишке француске филмске иконе предмет жеље многих љубитеља моде ове сезоне. А шта су то Бардо шишке, коме стоје и како се праве?

За разлику од дебелих равних шишки које су сада модерне, Бардо шишке су веома обимне и слојевите. Требало би да покрију цело чело и да имају неуједначен рез: буквално су неколико милиметара краће у средини и дуже са стране, код слепоочница. Какву год косу да имате, можете да исечете шишке – дебеле и тешке, танке, чак и поризне.

Осим тога, ББ шишкама можете да украсите скоро сваку фризуру: различите облике боба или дугачке локне. Да бисте додали текстуру фризури, препоручујемо да додате слојеве и степене који ће вам уоквирити лице и заокружити фризуру. 

Овакве шишке тренутно носе три славне модне личности - Лана дел Реј, Џулија Робертс и Селена Гомез. Модерне шишке на свакој од њих изгледају другачије, али су и подједнако шик.

Пре него што одлучите да испробате тренди шишке, имајте на уму: оне морају да се стилизују, и то уопште није тешко. У томе ће вам помоћи фен за косу са четком (мањег пречника) или стајлер - све зависи од тога шта сте навикли да користите. Шишке можете поставити равно, додајући волумен у корену, или лагано савијати крајеве у различитим правцима. Без обзира на то коју опцију изаберете, потребно вам је само неколико алатки и мало вештине. И то је то, улазите у еру у којој је Брижит Бардо била филмска и стилкса икона.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas