Oglas
· · Komentari: 0

HIT ŠIŠKE ZA LETO 2024: Zanimljive svima i lako se prave

Čuvene zavesa šiške Brižit Bardo mogu da nose žene svih oblika lica, kvaliteta kose i svih dobi. Već su ih isprobale Džulija Roberts i Lana del Rei, a savršeno idu uz retro modne trendove koji su moderni leta 2024.

1716640292_shutterstock_209201461.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Iz sezone u sezonu, dizajneri, šminkeri i frizeri crpe inspiraciju iz prošlih epoha. Nakon nekoliko godina ludila za stilom dvehiljaditih, estetika šezdesetih se vratila u modnu arenu. Mini trapezaste haljine, grafički printovi, debele štikle... Još jedna na karakteristika tog doba je prepoznatljiva frizura Brižit Bardo sa dugim, gustim šiškama. Upravo su šiške francuske filmske ikone predmet želje mnogih ljubitelja mode ove sezone. A šta su to Bardo šiške, kome stoje i kako se prave?

Za razliku od debelih ravnih šiški koje su sada moderne, Bardo šiške su veoma obimne i slojevite. Trebalo bi da pokriju celo čelo i da imaju neujednačen rez: bukvalno su nekoliko milimetara kraće u sredini i duže sa strane, kod slepoočnica. Kakvu god kosu da imate, možete da isečete šiške – debele i teške, tanke, čak i porizne.

Osim toga, BB šiškama možete da ukrasite skoro svaku frizuru: različite oblike boba ili dugačke lokne. Da biste dodali teksturu frizuri, preporučujemo da dodate slojeve i stepene koji će vam uokviriti lice i zaokružiti frizuru. 

Ovakve šiške trenutno nose tri slavne modne ličnosti - Lana del Rej, Džulija Roberts i Selena Gomez. Moderne šiške na svakoj od njih izgledaju drugačije, ali su i podjednako šik.

Pre nego što odlučite da isprobate trendi šiške, imajte na umu: one moraju da se stilizuju, i to uopšte nije teško. U tome će vam pomoći fen za kosu sa četkom (manjeg prečnika) ili stajler - sve zavisi od toga šta ste navikli da koristite. Šiške možete postaviti ravno, dodajući volumen u korenu, ili lagano savijati krajeve u različitim pravcima. Bez obzira na to koju opciju izaberete, potrebno vam je samo nekoliko alatki i malo veštine. I to je to, ulazite u eru u kojoj je Brižit Bardo bila filmska i stilksa ikona.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas