· · Коментари: 0
шминка

Истакните их: Ако имате ЗЕЛЕНЕ ОЧИ ово су ваше боје

Често се за њих кажу да су најљепше очи. Жене које имају зелене очи су нежне и саосећајне.

1610290996_Depositphotos_46649395_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Уколико имате зелене очи овебоје шминке би вам највише одговарале.

Сиво-смеђа сенка

Топлији доњи тонови ове боје боље пристају зеленим очима од пепељастих тонова. Сиво смеђа сенка истиче зелене очи на најбољи могући начин.

Прочитајте још: Како се обукла ВИКТОРИЈА БЕКАМ? Смела комбинација хаљине и ципела (ФОТО)

Оловка боје кафе
Смеђа оловке за очи има исти ефекат као црна, али је мање груба. Боље ће пристајати светлијим очима.

Ајлајнер боје угља

Тешки,црни ајлајнер може изгледати јако на светлим очима, посебно током дана. Кремаста оловка боје угљена је нежнија, привлачнија алтернатива. Помоћи ће вам да истакнете зелену боју очију, а да не изгледате неукусно.

Све нијансе љубичасте

Љубичаста боја ласка очима свих боја, али када је реч о зеленим она је спектакуларна. Комплементарна боја зелене боје је црвена па свака сенка, чији су доњи тонови у црвеној боји, помаже зеленим очима да се истакну.

Прочитајте још: У тренду и ове године: Фармерке које не старе, ако их нисте носили, сада је идеално време! (ФОТО)

Загасито сребрна сенка

Наносите је на горње капке и унутрашње углове. Загасито сребрна сенка ће вам помоћи да истовремено изгледате мистериозно и отворено, а крајњи резултат је раскошан и фантастичан изглед.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.