Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Једноделни купаћи костим је све што вам треба: Ових пет модела пристају свакој грађи, а невероватно су ефектни

Једноделни костими потпуни су хит овог лета, а чини се да је бацио дводелни купаћи у други план

1654774944_pexels-leah-kelley-3722178.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Једноделни купаћи костими синоним су за елеганцију и софистицираност, а савршено стоје сваком типу грађе. Уколико немате бар један у свом гардероберу, представљамо вам пет варијанти једноделног костима који ће привући све погледе на плажи. У њима никако нећете проћи незапажено.

1. Модел који се везује око врата

Овај тренд постао је изуетно популаран. Модели купаћих костима који се везују око врата и са тракама око струка нашли су се у гардероберима најстилизованијих дама. Све је више и хаљина и блуза које су кројене у овом стилу, а сад су стигли и купаћи костими.

Прочитајте још: Италијанска свила и Француска чипка: ВЕНЧАНИЦЕ о којима маштају многе девојке (ВИДЕО)

2. Светлуцави материјали

Дефинитивно најупечатљивија варијанта! Светлуцави материјали савршено иду уз препланулу кожу. Уз овај комад, постићи ћете гламурозан изглед без икаквог додатног труда. Добра ствар је што може да се укомбинује и у аутфите за вечерње изласке, са једнобојом сукњом или шортсем.

Прочитајте још: Имате ТАНКЕ УСНЕ?: Пар трикова који ће их нагласити и учинити већим (ФОТО)

3. Црно-бела варијанта

Ако сте љубитељ једноставнијих и класичних модела, ово је идеалан избор за вас! Врло софистицирани и елегантни, ови костими могу се уклопити у свачији укус, а можете их наћи у различитим варијантама - са једном бретелом, везивањем око врата, тракама, без бретела..

4. Изрези на струку

Тренд прореза на струку "прелио" се и на купаће костиме. Необични и несвакидашњи прорези на струку, даће посебан печат вашој појави на плажи или базену. Савршено разбијају монотонију и класичне модел једноделних купаћих костима. Откривају нешто више преплануле коже - сасвим довољно за заводљив,у али не и вулгарну ноту.

Прочитајте још: ТОП 5 МАСКИ ЗА ЛИЦЕ ОД МЕДА: Рецепти за здраву и блиставу кожу

5. Јарке боје

Готово најидеалнији избор за преплануло тело. У пинк, зеленој или жутој боји - изаберите омиљене тонове које ће најбоље истаћи ваш тен. Ове боје, више него остале, асоцирају на лето, море и плажу.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas