Oglas
· · Komentari: 0

Jednodelni kupaći kostim je sve što vam treba: Ovih pet modela pristaju svakoj građi, a neverovatno su efektni

Jednodelni kostimi potpuni su hit ovog leta, a čini se da je bacio dvodelni kupaći u drugi plan

1654774944_pexels-leah-kelley-3722178.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Jednodelni kupaći kostimi sinonim su za eleganciju i sofisticiranost, a savršeno stoje svakom tipu građe. Ukoliko nemate bar jedan u svom garderoberu, predstavljamo vam pet varijanti jednodelnog kostima koji će privući sve poglede na plaži. U njima nikako nećete proći nezapaženo.

1. Model koji se vezuje oko vrata

Ovaj trend postao je izuetno popularan. Modeli kupaćih kostima koji se vezuju oko vrata i sa trakama oko struka našli su se u garderoberima najstilizovanijih dama. Sve je više i haljina i bluza koje su krojene u ovom stilu, a sad su stigli i kupaći kostimi.

Pročitajte još: Italijanska svila i Francuska čipka: VENČANICE o kojima maštaju mnoge devojke (VIDEO)

2. Svetlucavi materijali

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeminé (@jemineswimdeluxe)

Definitivno najupečatljivija varijanta! Svetlucavi materijali savršeno idu uz preplanulu kožu. Uz ovaj komad, postići ćete glamurozan izgled bez ikakvog dodatnog truda. Dobra stvar je što može da se ukombinuje i u autfite za večernje izlaske, sa jednobojom suknjom ili šortsem.

Pročitajte još: Imate TANKE USNE?: Par trikova koji će ih naglasiti i učiniti većim (FOTO)

3. Crno-bela varijanta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ako ste ljubitelj jednostavnijih i klasičnih modela, ovo je idealan izbor za vas! Vrlo sofisticirani i elegantni, ovi kostimi mogu se uklopiti u svačiji ukus, a možete ih naći u različitim varijantama - sa jednom bretelom, vezivanjem oko vrata, trakama, bez bretela..

4. Izrezi na struku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💎 (@glamour_shop__tm)

Trend proreza na struku "prelio" se i na kupaće kostime. Neobični i nesvakidašnji prorezi na struku, daće poseban pečat vašoj pojavi na plaži ili bazenu. Savršeno razbijaju monotoniju i klasične model jednodelnih kupaćih kostima. Otkrivaju nešto više preplanule kože - sasvim dovoljno za zavodljiv,u ali ne i vulgarnu notu.

Pročitajte još: TOP 5 MASKI ZA LICE OD MEDA: Recepti za zdravu i blistavu kožu

5. Jarke boje

Gotovo najidealniji izbor za preplanulo telo. U pink, zelenoj ili žutoj boji - izaberite omiljene tonove koje će najbolje istaći vaš ten. Ove boje, više nego ostale, asociraju na leto, more i plažu.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas