Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Једноставан ТРИК за раст косе: Зачин који вам може помоћи да убрзате овај процес

Убаците један зачин у шампон

1697018363_Foto-Shutterstock-rast-kose.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Бујна и здрава коса је бјути-циљ свим дамама, независно од тога да ли носе дуже или краће фризуре. Док су неке жене рођене под срећном звездом и природно имају јаку влас, друге морају да уложе много напора и новца како би постигле сличан изглед.

Уљење темена је последњи тренд у нези косе, али многе жене обично немају времена да издвоје неколико сати два пута недељно за праћење упутстава која ће помоћи расту здраве косе. Иако уље и те како помаже у расту нове косе и спречавању ломљења, овај трик далеко је бржи и једноставнији, а резултати су феноменални.

Потребан вам је само шампон који редовно користите и - каранфилић! Каранфилић има многа својства која су добра за укупно здравље, па је делотворан и кад желите да поспешите раст косе и ојачате фоликуле длаке.

Пун магнезијума и витамина Е, каранфилић ће подстаћи раст косе и допринети да вам теме буде чистије.

Шта треба да урадите - помешајте шампон који редовно користите са каранфилићем у праху. Можете да користите и цео каранфилић, али пре мешања са шампоном потребно је да га уситните како би пустио етерична уља. Каранфилић растворите у топлој (не врелој) води и пустите да одстоји 15 до 20 минута.

Смесу процедите и помешајте са шампоном, при чему размера треба да буде 1/3 смесе, 2/3 шампона, и користите као обичан шампон. Сигурни смо да ћете бити одушевљене резултатима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas