Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
фризура

Кад је време за ШИШАЊЕ КОСЕ? Ово су САВЕТИ ФРИЗЕРА

Када се ошишате то је као да сте си купили нову одећу. Када носите нешто ново то ће вам повећати самопуздање и једноставно ћете се осећати боље

1597222215_Depositphotos_163530496_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Знамо да је тешко баш сваки месец издвојити новац за шишање и фризуру, а понекад нам је једноставно жао скратити косу. Но, одређена правила ипак постоје, а све зависи какву дужину косе имате.

Прочитајте још: СРБИ чули и одмах РЕЗЕРВИСАЛИ: Овај хотел поседује СЕРТИФИКАТ КОВИД 19, а ево шта то ЗНАЧИ

Фото: Пиxабаy

Шишање је попут вежбања. Стално одуговлачите, али када је готово осећај је сјајан па се питате зашто сте то толико одгађале. Иако одлазак у фризерски салон можда и није на листи приоритета, важан је део неге и бриге о себи. “Шишање може имати терапеутски ефекат, па ако се осећате потиштено, закажите термин код фризерке”, сматра Раџер, фризер за бројне славне особе.

Шишање може имати терапеутски ефекат!

Крајње време за одлазак код фризера је када приметите испуцале врхове и када вам је коса беживотна и сува. “Када се ошишате то је као да сте си купили нову одећу. Када носите нешто ново то ће вам повећати самопоуздање и једноставно ћете се осећати боље”, каже Раџер. То је збиља довољан разлог да посетите фризера.

Фото: Пиxабаy

Прочитајте још: Спавате са МОКРОМ КОСОМ и стално ВЕЖЕТЕ РЕП? Ово су најгоре навике које имате, тврде фризери

Кратка фризура

Ако имате кратку фризуру потребно је чешће да је шишате. Препорука је сваке три недеље. Иако је коси потребно месец дана да порасте 1,5 центиметар, за обликовање  кратке фризуре потребно је нешто мало више времена како би задржала своју форму. Наиме, слојеви косе су краћи па се промене брже примећују.

Коси је потребно месец дана да порасте 1,5 центиметар!
Фото: Депосит

Коса до рамена

Будући да је најважнији аспекат било које кратке косе задржати њен облик, ако имате косу до рамена важно је редовно се шишати на шест недеља.

Прочитајте још: МАСКЕ ЗА МАСНУ КОСУ које можете једноставно направити КОД КУЋЕ

Средње дуга коса

Имате ли овакву дужину косе, не морате се толико бринути око заказивања термина код фризера. Испуцале врхове потребно је скраћивати сваке осме недеље. Ако приметите испуцале и суве врхове који се лако ломе, одмах посетите свога фризера.

Средње дугу косу довољно је шишати на два месеца!

Дуга коса

Ако имате здраву косу која није оштећена, не требате је често шишати. Срећнице с дугом косом могу издржати чак и три месеца без одласка у фризерски салон, а тада је довољно само мало подрезати косу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas