Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
гардероба

Кад сређујете ОРМАР ове ствари НЕ ТРЕБА да БАЦАТЕ, ванвременске су!

Сређивање ормана и разврставање гардеробе није никад лако, а некад нам је заиста тешко да се одвојимо од неких ситница.

1595939762_Depositphotos_41101431_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Наравно, можете увек да примените правило Мари Кондо и поставите себи чувено питање "да ли ова блуза (на пример) у мени буди радост".

Прочитајте још: ТРИ ГРАЦИЈЕ НА ОБАЛИ ЦРВЕНОГ МОРА: Луксуз с укусом истока, водена магија или рај за одрасле (ФОТО)

Међутим, за неку врсту одеће и детаља ово правило не важи.

1. ВЕЧЕРЊЕ ТАШНЕ

За мале писмо-ташне некада се мења мода, али сигурно ће се она и вратити. Не заборавите да сада више не важе правила усклађености боја, па тако сребрну ташницу можете носити уз све могуће боје обуће.

Прочитајте још: Како да носите НАЈПОПУЛАРНИЈЕ ПАНТАЛОНЕ овог лета, да изгледате ЛЕПО, а осећате се УДОБНО

Не важи правило усклађивања торбе и ципела!

Притом, не заузимају много места у орману, па им одредите једну полицу или кутију и лепо их спакујте.

Фото: Пиxабаy

2. НАКИТ

Опет говоримо о детаљима за које не треба много простора. Такође, често за њих везујемо лепе али и ружне успомене па нам понекад дође да неке огрлице или прстење побацамо церемонијално, не бисмо ли раскрстили с прошлошћу. Ако осећате да вам је то психолошки неопходно, наравно, урадите то.

Али за већину комада накита треба ипак направити кутију "сачувати". Неке ћете наруквице можда поклонити, а некима ће пролазак времена додати траг нежне носталгије па ћете их вратити  у редовну употребу.

Прочитајте још: ПИЛИНЗИ ЗА ТЕЛО из ваше кухиње: Праве се једноставно, а КОЖА ће вам бити захвална!

3. ЈЕДНОСТАВНА ЦРНА ХАЉИНА

Увек вас подсећамо да "вечита црна хаљина" не значи и демоде црна хаљина. Значи, не можемо да је купимо "сад и заувек" али неки модели који немају изразите назнаке неке модне сезоне заиста дуго опстају.

Фото: Депосит

Довољно је да им додате атрактивне детаље у актуелном духу и претворићете их потпуно нову креацију.

4. МАЈИЦЕ И ХАЉИНЕ СА БРЕТЕЛАМА

Најбољи пример разноврсне употребе једноставне одеће неутралних боја представља популарна комбинезон хаљина. Последње две године нарочито се носе "слип" хаљине од вискозе или свиле сатенског ткања, али немојте их нипошто избацити из ормана кад ова мода прође.

Хаљине од вискозе или свиле сатенског ткања!

Увек ће вам добро доћи кад носите хаљине од нежног, прозрачног материјала.

Прочитајте још: Нема лета без ХАЉИНЕ, а ево који модел МОРАТЕ носити у наредна два месеца

Исто важи за мајице са бретелама које треба избацити тек ако се деси да их исфлекате и не можете да уклоните мрље или постану већ изношене од дуге употребе.

5. ВЕЧЕРЊА ГАРДЕРОБА

Овде важи правило број 3. Блузе, сукње, панталоне од свечаних материјала можете увек комбиновати на другачији начин. Једини су изузеци они комади за које вам је јасно да нећете више никад постићи жељену тежину - блузица коју сте једва успевали да обучете кад сте били двадесет година млађи (и која вас је и тад доста стезала) вероватно неће више никад бити удобна. 

Прочитајте још: ТОП ТРИКОВИ: Како да се решите досадне ПЕРУТИ током лета

6. МАРАМЕ И ШАЛОВИ

Фото: Депосит

Ови детаљи допуњавају основне комаде дајући им онај "наш" шмек. Они су прави одраз ваше модне личности и једино што треба да радите јесте повремено ротирање изабраних марама и шалова за одређену сезону.

7. КАИШЕВИ

Опет су у питању детаљи који заузимају мало места а много их је у класичном стилу. Избаците из ормана само оне коју су оштећени, огуљени или на неки други начин престали да буду репрезентативни.

Ипак, пре тога, проверите - можда ћете желети да сачувате шналу? Одсеците је и ставите у кутију у којој држите материјале за шивење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas