Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да правилно носите ХУЛАХОПКЕ? На овај начин ће вам ноге изгледати дуже

Хулахопке могу изгледа да дају дозу стила, а можете их понети и само како би вам била топло и удобно

1699451671_shutterstock_1569372640.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хулахопке са доласком хладног времена ступају на сцену. Оне су начин да и током јесени и зиме носимо сукње и хаљине. Ипак, њихов стил може бити изазов.

- Прво правило ношења хулахопки је да нема правила. Пошто хулахопке имају тако широк распон боја, текстура и дезена, у реду је померати границе. Али постоје неке корисне смернице које можете пратити. Један савет је да изаберете хулахопке које уравнотежују палету боја ваше одец́е. Упарите хулахопке у јаркој акцентној боји ако је хаљина неутрална, или пригушеније нијансе која утемељује и уравнотежује, ако је хаљина живахна - рекла је Елизабет Косиц Стилинг, преноси Хуфф Пост.

Хулахопке не морају увек да буду модна изјава, понекад је само начин да се загрејете и спојите одец́у.

- Ако тражите неутралну боју, увек бих се определила за непрозиран стил како бих се уверила да се боја природно стапа и да се не истиче превише ако боја није у складу са тоном ваше коже - саветује је стилисткиња Кендра Шарп, пише Хуфф Пост.

Такође је могуц́е остати неутралан:

- Неутралне нијансе попут црне, тамноплаве и сиве су разноврсне и могу употпунити широк спектар боја. Такође  усклађивање боје ваших хулахопки са ципелама може учинити да ноге изгледају дуже.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas