· · Коментари: 0

Како постићи мачкасти изглед очију (ВИДЕО)

Овакав изглед ока можете постићи и наношењем шминке.

1616147285_pjimage--31-.jpg
Фото: Принтсцреен / YоуТубе / Брианна Фоx

Многи трендови у лепоти намећу се у последње време: од пуњења усана, сужавања носа, дизања јагодица...Међтум, постоји још један тренд који је веома популаран и многе познате даме су га испробале. 

Прочитајте још: Будите ПРАКТИЧНЕ: Ово су комбинације које можете да купите сада и носите годинама! (ФОТО)

Наиме, реч је о мачкастом изгледу очију, познатом још и по називу "фоx еyес". За оваквим изгледом жуде многе даме, те се подргавају естетским операцијама како би постигле овај изгед. Навешћемо само неке обожаватељке овог тренда: Меланија Трамп, Бела Хадид, Кендал Џенер. 

Прочитајте још: Незаобилазан класик: Кери Бредшо је њима запрошена, а носе потпис познатог креатора (ФОТО)

Међутим, да бисте постигле овакав изглед, не морате ићи "под нож", то можете урадити код куће, уз помоћ сенке за очи. 

Оно што Вам је потребно, од шминке, јест добра црна или смеђа оловка за очи. Њу је потребно аплицирати на крај капка те повући линију, као што то радите с ајлајнером, а оловка за очи се ставља и у унутарњи део ока где се такође повуче кратка линија. Трик је у томе да средина капка остане празна односно да се на њу не аплицира оловка. За додатан ефекат на трепавице, у спољашњем углу ока, ставите више маскаре него на остатак трепавица како би оне биле дуже. Исти ефект можете постићи и уз вештачке трепавице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.