Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНДИ БОЈА

Како се носи боја ЛОСОСА? Предлажемо аутфит од главе до пете! (ФОТО)

Боја лососа је апсолутни модни хит, будући да спада у пастелне боје, које су ове сезоне у тренду.

1621408987_Depositphotos_250679608_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Ова весела боја ће бити одличан избор у вашој летњој гардероби. Њени весели тонови ће учинити да се осећате разиграно и енергично.

Од одеће до детаља попут минђуша и торбе, ова боја ће сваку вашу комбинацију учинити веселом и елегантном у исто време.

Од боје лака, ципела, па све до одеће, ову боју можете носити у свим комбинацијама. 

Како се носи ова боја, погледајте на фотографијама испод и пронађите инспирацију за шопинг.

Прочитајте још: Украјинска ЗЛАТОКОСА открила како негује ДВА МЕТРА дугу косу! (ФОТО/ВИДЕО)

Глумица Камерон Дијаз прошетала је у панталонама у боји лососа, које је укомбиновала са обичном белом мајицом и сакоом у неутралној боји.

Модна блогерка је изабрала летњу хаљину у овој боји, у комбинацији са златним ципелама и браон торбу. 

Прочитајте још: Београдски фризери о НАЈВЕЋИМ ГРЕШКАМА које жене праве! Пиво, мед и мајонез ипак нису добри за косу? (ФОТО)

Обућа у овој боји је интересантан модни детаљ који можете да комбинујете са фармеркама или летњим хаљинама. Подићи ће цео аутфит на виши ниво.

Где су ципеле, ту је и одговарајућа торбица. Нађите места за овај аксесоар у вашој колекцији и нећете се покајати. Сваку кежуал комбинацију ће разбити и учинити је разиграном и веселом.

Прочитајте још: Балетанке су ОБУЋА ЗА СВАКУ ПРИЛИКУ: Погледајте како их носе светски познате звезде! (ФОТО)

Поентирајте на крају са минђушама у овој боји. Бирајте између јефтиних модела и скупоцених материјала попут корала у боји лососа. Обе варијанте ће одлично изгледати у финалној комбинацији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas