Oglas
· · Komentari: 0
TRENDI BOJA

Kako se nosi boja LOSOSA? Predlažemo autfit od glave do pete! (FOTO)

Boja lososa je apsolutni modni hit, budući da spada u pastelne boje, koje su ove sezone u trendu.

1621408987_Depositphotos_250679608_xl-2015.jpg
FOTO: Depozit
Oglas

Ova vesela boja će biti odličan izbor u vašoj letnjoj garderobi. NJeni veseli tonovi će učiniti da se osećate razigrano i energično.

Od odeće do detalja poput minđuša i torbe, ova boja će svaku vašu kombinaciju učiniti veselom i elegantnom u isto vreme.

Od boje laka, cipela, pa sve do odeće, ovu boju možete nositi u svim kombinacijama. 

Kako se nosi ova boja, pogledajte na fotografijama ispod i pronađite inspiraciju za šoping.

Pročitajte još: Ukrajinska ZLATOKOSA otkrila kako neguje DVA METRA dugu kosu! (FOTO/VIDEO)

Glumica Kameron Dijaz prošetala je u pantalonama u boji lososa, koje je ukombinovala sa običnom belom majicom i sakoom u neutralnoj boji.

Modna blogerka je izabrala letnju haljinu u ovoj boji, u kombinaciji sa zlatnim cipelama i braon torbu. 

Pročitajte još: Beogradski frizeri o NAJVEĆIM GREŠKAMA koje žene prave! Pivo, med i majonez ipak nisu dobri za kosu? (FOTO)

Obuća u ovoj boji je interesantan modni detalj koji možete da kombinujete sa farmerkama ili letnjim haljinama. Podići će ceo autfit na viši nivo.

Gde su cipele, tu je i odgovarajuća torbica. Nađite mesta za ovaj aksesoar u vašoj kolekciji i nećete se pokajati. Svaku kežual kombinaciju će razbiti i učiniti je razigranom i veselom.

Pročitajte još: Baletanke su OBUĆA ZA SVAKU PRILIKU: Pogledajte kako ih nose svetski poznate zvezde! (FOTO)

Poentirajte na kraju sa minđušama u ovoj boji. Birajte između jeftinih modela i skupocenih materijala poput korala u boji lososa. Obe varijante će odlično izgledati u finalnoj kombinaciji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas