· · Коментари: 1
САНДАЛЕ

Да не буде да нисмо упозорили! Ко купи сандале "видиш не видиш" плакаће целог лета!

Модерне су и сигурно сте питали "да ли да их купим"? Не, нипошто!

1594113804_RubyRed1.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Ruby Red

Провидне салонке, сандале и папуче нису модерне први пут овог лета. Напротив, биле су популарне и седамдесетих година прошлог века.

Прочтиајте још: Светске звезде већ су набавиле овај комад гардеробе, а морате га имати и ви јер ДОСТУПАН ЈЕ СВИМА

Фото: Youtube/ screenshot Ruby Red

Пластичне сандале на ногама манекенки изгледају веома секси, јер су провидне и откривају скривени део стопала, као и савршено урађен педикир. Да ли тако изгледају и на улици?

Пластика изгледа савршено на ногама манекенки...

Прашина се, једноставно, лепи за пластику, а кроз провидне папуче или сандале се свиди свака мрља, флека, неравнина, жила и црвенило. Дакле, ноге морају увек да буду беспрекорно чисте, прсти налакирани и без икаквих мана.

Модерне и неудобне
Велики проблем су жуљеви!

Други проблем су жуљеви. Пластика залепљена за стопало на великим врућинама оставља жуљеве.

- Добра страна ових папуча је што се залепе за рис стопала и петом се не удара о сандалу, али када су велике брућине пластика се брзо угреје, па су црвенило и жуљеви неминовни, а то се све одмах види - каже Драгана Радишић, која је пре четири деценије из Италије донела прве пластичне папуче.

Прочитајте још: БЕРМУДЕ могу бити елегантне, ако их носите на ПРАВИ НАЧИН

Савет дама које су седамдесетих година носиле провидне пластичне сандале гласи:

- Купујте само оне папуче чија је ивица обрубљена материјалом, јер се пластика усече у стопало и брзо прави ране - истиче Драгана.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.