Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Мало је много": Савети КОКО ШАНЕЛ које свака жена треба да зна (ФОТО)

Оставила је неизбрисив траг у модном свету, а њени савети ће вам бити више него корисни

1661451627_Foto-Profimedia.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Коко Шанел је у модном свету оставила неизбрисив траг створивши славни Шанелов костим, и малу црну хаљину на којој су јој и данас захвалне припаднице лепшег пола широм света. Ипак, данас је највише памтимо по парфему Шанел Но5, првим у историји који се продавао широм планете. Коко је сматрала да је жена без парфема, жена без будућности, а славни Шанел Но5 идаље је међу најтраженијим парфемима на свету. Упркос томе што је прошло доста година од њене смрти, модна правила Коко Шанел вреде и данас.

Основни модни комад

Мала црна хаљина је основни кодам одеће који свака жена треба да има у свом ормару и коју може обући у свим свечаним приликама.

Фото: Пинтерест

Прочитајте још: БРЕД ПИТ поново поставља модне трендове: На овај потез би се ретко који мушкарац усудио (ФОТО)

Која боја је најбоља боја на свету?

Најбоља боја на свету је она која вама добро пристаје. Не постоји универзална боја која свима стоји. Најбоље би било да то оцените на основу боје своје косе, тена, енергије. Само на тај начин нећете никада погрешити.

Фото: Пинтерест

Монохроматске боје увек могу бити прави избор

Када желе да се лепо обуку, жене углавном мисле на боје, а заборављају на монохроматске. И црна и бела су прелепе, а заједно чине савршену хармонију. Са монохроматским бојана никад, али никад нећете погрешити. То је класика која је безвременска. 

Фото: Пинтерест

Не устручавајте се да испробате одећу

Хаљина можда изгледа добро на вешалици, али то не мора ништа да значи. Тек након што је обучете видећете како истиче ваш струк, ноге и руке.

Мање је више

Приликом стављања модних додатака, увијек скините последњи – на тај начин нећете претерати. Танка је линија између гламура и кича. Уколико нисте сигурни да ли уопште изгледате гламурозно, останите у неком једноставном комаду одеће без накита. Тако ћете добити ефекат минимализма, а он гласи "Мало је много".

Фото: Пинтерест

Не следите слепо трендове

Мода се мења. Понекад је у моди неки стил који вама можда не одговара или не изгледамо добро у том комаду одеће. Не морате по сваку цену бити у јеку моде, али би било пожељно да имате свој стил.

Ако желите да вас примете будите шик

Обуците одећу која нешто лошијг квалитета и људи ће се сећати хаљине коју сте носили, обуците се квалитетно и људи ће памтити вас.

Фото: Пинтерест

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas