Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
идеја за лето

МИНИЈАТУРНА торбица је хит овог лета: Понесите само неопходно и ослободите се тешких торби! (ФОТО)

Без обзира на то шта намеравате да радите овог лета, понесите само позитивне вибрације и једну од ових ситних, мини торби.

1623740540_Depositphotos_377053348_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Неке од најзабавнијих летњих активности не захтевају пуно ствари. Ветровите вожње бициклом, ледене кафе или изласци на сладолед. Све што вам заиста требају су ваши кључеви, картице или готовина, балзам за усне и можда маска.

Понесите само неопходне ствари и будите потпуно слободне током летњих авантура.

Мини торбице потпуни хит овог лета!

Практичне и забавне

Мини торбе биле су познате и до сад, али верзије овог модела за лето доносе практичан елемент, иако су у потпуно ситне. Ако су прошлог лета ручке и шнале на торби добиле својих пет минута, сада су звезде торбице које се носе преко попреко, у минијатурним величинама.

Прочитајте још: ТРИК за прикривање бретела од грудњака! Од сад можете да уживате у елегантним и заводљивим моделима! (ВИДЕО)

Ове торбе могу бити нано величине, али задају ударац, изгледаћете феноменално у свакој прилици. Волимо да их сматрамо комадом аксесоара који вам омогућава да будете безбрижне и активне све време, јер су вам руке потпуно слободне, нема више потребе за тешким торбама пуних ствари.

Бирајте мини торбице у веселим летњим бојама и понесите позитивно расположење где год да кренете.

Летње боје мини торбица

Боје су забавне, па их можете наћи у пастелним нијансама, неон бојама, али и са шљокицама за вече. Све текстуре долазе у обзир, од кожних, сламнатих, па све до оних са перјем за екстравагантне забаве.

Спремите неколико ствари које су вам потребне у једну од ових преслатких микро торби и пребаците их преко купаћег костима, кафтана или кратког комплета и зачас ћете добити изглед достојан светских звезда, али и одмора без оптерећења. 

Прочитајте још: Одећа од ЛАНА поново у моди: Материјал који најбоље РАСХЛАЂУЈЕ током летњих дана! (ФОТО)

Ми вам дајемо неколико предлога како да укомбинујете ове торбице у летњој комбинацији.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas