· · Коментари: 0
мода

МОДНИ ТРЕНДОВИ ЗА ЛЕТО 2022: Боје које су неизоставне ове сезоне (ФОТО)

Колекцију за овогодишње лето обележили уски и кратки одевни комади.

1653463895_suknja.jpg
Фото: Пиxабаy

Оно што ће свакако обележити сезону лето 2022. године јесу јарке боје. Девојке ове године свој ормар треба да обогате бојама као што су жута, пинк, наранџаста и зелена. Љубитељке топлих и неутралних боја ће морати да изађу из зоне конфора и да се определе за нешто упадљивијије колорите уколико желе да буду у тренду.

Прочитајте још: Једноставна, брза и лака ПАРАДАЈЗ ЧОРБИЦА која ће вас освежити

Модни тренд из деведесетих се враћа на сцену. Такозвани "цроп топови" су поново у моди овог лета. Они су намењени углавном мршавим девојкама па су због тога модни креатори били критиковани од стране јавности. Многе девојке просто нису грађене за овакве одевне комаде који захтевају потпуно раван стомак и узак струк. 

Оно што се поново нашло у овим колекцијама су коцке и пруге. Ова два принта су класици који су често заборављени када се прича о трендовима јер се из године у годину модни креатори опредељују за њих. Уколико још увек немате овакве принтове у свом ормару, време је да их купите. Свакако се нећете покајати и они ће вам послужити и у наредним сезонама. 

Ове године су актуелне торбице у облику полумесеца. Можете из купити у било којој боји, не можете погрешити. Најразличитији калорити су у оптицају, а многе понате личности се управо опредељују за њих и оне освојиле доста похвала модних критичара.

Време је да ускочите у мини сукње и кратке мајице. Ове године долази у обзир све што је уско и истиче женске облине. Оно што је сигурно, што будете храбрије у свом избору веће су шансе да ћете бити обучени у складу за правилима која су поставиле велике модне куће ове године.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.