Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
лепо

Мода коју треба да потражимо у ПРОЛЕЋЕ 2022: ЧЕТИРИ ТРЕНДА са краја прошле године добијају наставак (ФОТО)

Модни креатори широм света уврстили су у прве редове удобне кројеве, нагласак стављају на женствености, али и удобности.

1644937152_ca28d4162c83b3b710a919e64c7ceb9e6cb3a649.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Са првим данима сунца почињемо да размишљамо о остављању слојева одеће и освежавању гардеробера.

Крај 2021. године донео нам је заборављене трендове средине 20. века. Вратиле су нам се звонасте фармерке, твид, мини сукње и одела.

Звонасте фармерке

Уколико размишљате о томе шта би требало почетком пролећа да буде први врху у вашем ормару то су дефинитивно звонасте фармерке. Ласкају сваком типу грађе, женствене су, елегантне, а истовремено удобне. Толико, да бисмо лако могли да заборавимо на уске ногавице. Вреди уложити у један овакај модел. Носите их уз ролке током прелазног периода, а онда правите комбинације уз сакое и кошуље колико вам машта пружа простора.

Прочитајте још: Викторија Бекам открила делове нове ПРОЛЕЋНЕ КОЛЕКЦИЈЕ: Ајлајнер нам је посебно занимљив (ФОТО/ВИДЕО)

Мини сукња

Јесте хладно, али не морамо да је заобилазимо. Ако спојимо твид и мини сукњу добијамо савршен одевни комад за пролеће. Понесите је уз ролку, дуге чизме и даће вам могућност да у њој будете од јутра до вечери.

Одела

Многе ревије красила су управо одела. Нису резервисана само за строге пословне догађаје, пронађите омиљено и прилагодите га прилици. Овог пролећа у истој боји. Дизајнери кажу да широке ногавице треба да прати сако сличног кроја.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas