· · Коментари: 0
ТРЕНДИ

Модни комад који се вратио из прошлости и данас је УЛТРА популаран

Зима је прериод када највише носимо овај модни комад.

1611823045_Depositphotos_353962016_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Изрека каже "капа главу чува", али у овом случају ће подићи ваш аутфин на виши нову. У питању је "newsboy" капа која ће се са сваким стилом стопити и дати дозу опуштености.

Прочитајте још: Ово ће се носити и наредне ЗИМЕ: Исправите се и истакните РАМЕНА

Лењинка?
Један од најславнијих "промотера" ове капе био је Владимир Илич Лењин. Међутим, женама ова капа неупоредиво боље стоји!

"Неwбоy" капа је почела да се носи у Америци почетком 20. века и првобитно су је носили колпортери, разносачи новина и лучки радници, фармери, радници у челичанама. Проглашена је за капу нижих слојева. Богати, и када су је носили, то би било искључиво у слободно време.

Овај модни комад нашао је своје место под сунцем, па га сада радо носе и мушкарци и жене.

Прочитајте још: САТ открива много о мушкарцу, а ЦРНИ говори више од речи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kacie Jo Osborne (@kaciej0)

Newsboy капа постала је популарна почетком 2000-их година

Одлично се уклапа у сваки стил, те ће добро уклопити ако волите елегантан, дамски стил са плисираном сукњом и свиленом кошуљом. Такође, савршен спој представља са кежуал стилом и прави је погодак у комбинацији са фармеркама и "teddy" капутима. Поред овога добро се стопити са једнобојним комплетима и сакоима јарких боја.

Прочитајте још: НЕСВАКИДАШЊЕ ИСКУСТВО: Ноћ у "ЗАТВОРУ" за 42 евра! Ово је НАЈНЕПРИЈАТНИЈИ хостел на планети (ВИДЕО)

Богата је материјалом, помало "надувана" са наборима и дугметом на врху. Може бити разних дезена и боја, пунијих материјала за зиму или пријатнијих за лето.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.