Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СМЕЛОСТ

МУШКАРЦИ ОТКРИЛИ: Разлози због којих су им жене са КРАЋОМ КОСОМ атрактивније

Ево зашто је појединим мушкарцима ова фризура привлачнија.

1607675427_Depositphotos_89473050_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Жене са дугом косо сматрају здравијим и интелигентијим, док су им оне са кратком брижне и женствене.

Мушкарци су истакли да се кратке фризуре истичу од других и да их обично увек примете.  Такође, они додају да је краћа коса ређа, што је и чини посебном.

Прочитајте још: Будите краљице стила: Прошетајте гумене чизме у комбинацији са белом хаљином (ФОТО)

Оно што је предност код кратке косе је то што не покривају остале делове тела, као што су врат и лице. Мушкарци су се сложили да су им и ти делови тела јако атрактивни. 

На модним ревијама модили углавном имају фризуре које им што више откривају лице

У сваком сегменту живота треба бити економичан, па се то правило може пренети и на прање косе. Зато кратка коса добија још један плус, јер одузима јако мало времена за стилизовање.

Прочитајте још: Ако желите да вам ЗУБИ изгледају блиставо и бело, носите ове БОЈЕ КАРМИНА

Такође, за ношење овакве фризуре треба имати смелости и храбрости. Није свака жена спремна да експериментише са кратком косом. Ова фризура ће привући сваког мушкарца који жели да поред себе има особу која има самопоуздања и вере у себе.

Прочитајте још: Сречите ИСПУЦАЛЕ КРАЈЕВЕ: Савети уз које ће коса бити негована

Јачи пол је изјавио да не воли када жени коса упада у очи и прекрива лице, а такође не воле ни када су длаке свуда по поду, и то је још један разлог због којег им краћа коса одговара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas