· · Komentari: 0
MODERNO

Budite kraljice stila: Prošetajte gumene čizme u kombinaciji sa belom haljinom (FOTO)

Poznata poljska stilistkinja Justina i ovog puta je oduševila neobičnom kombinacijom.

1607602082_dfdfdd.png
Foto: Printskrin / instagram / justynaczerniak_ •

Kombinacija je pretežno namenjena za svakodnevne situacije i prilike.

Ovog puta ona je koristila mekane pastelne boje za svaki dan. Gumene čizme sivkasto-maslinastozelene boje ukombinovala je sa sakoom slične boje.

Pročitajte još: Ako želite da vam ZUBI izgledaju blistavo i belo, nosite ove BOJE KARMINA

Ispod sakoa je ponela dužu belu košulju-haljinu, preko koje je obukla sivi džemper klasičnog kroja.

Pročitajte još: Srečite ISPUCALE KRAJEVE: Saveti uz koje će kosa biti negovana

Ono što je zanimljivo su svakako dva detalja koja daju pečat ovoj kombinaciji: sivi kačket i torbica neboplave boje.  Za sve ljubitelje neobičnog, ovo je prava kombinacija!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.