· · Komentari: 0
SMELOST

MUŠKARCI OTKRILI: Razlozi zbog kojih su im žene sa KRAĆOM KOSOM atraktivnije

Evo zašto je pojedinim muškarcima ova frizura privlačnija.

1607675427_Depositphotos_89473050_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Žene sa dugom koso smatraju zdravijim i inteligentijim, dok su im one sa kratkom brižne i ženstvene.

Muškarci su istakli da se kratke frizure ističu od drugih i da ih obično uvek primete.  Takođe, oni dodaju da je kraća kosa ređa, što je i čini posebnom.

Pročitajte još: Budite kraljice stila: Prošetajte gumene čizme u kombinaciji sa belom haljinom (FOTO)

Ono što je prednost kod kratke kose je to što ne pokrivaju ostale delove tela, kao što su vrat i lice. Muškarci su se složili da su im i ti delovi tela jako atraktivni. 

Na modnim revijama modili uglavnom imaju frizure koje im što više otkrivaju lice

U svakom segmentu života treba biti ekonomičan, pa se to pravilo može preneti i na pranje kose. Zato kratka kosa dobija još jedan plus, jer oduzima jako malo vremena za stilizovanje.

Pročitajte još: Ako želite da vam ZUBI izgledaju blistavo i belo, nosite ove BOJE KARMINA

Takođe, za nošenje ovakve frizure treba imati smelosti i hrabrosti. Nije svaka žena spremna da eksperimentiše sa kratkom kosom. Ova frizura će privući svakog muškarca koji želi da pored sebe ima osobu koja ima samopouzdanja i vere u sebe.

Pročitajte još: Srečite ISPUCALE KRAJEVE: Saveti uz koje će kosa biti negovana

Jači pol je izjavio da ne voli kada ženi kosa upada u oči i prekriva lice, a takođe ne vole ni kada su dlake svuda po podu, i to je još jedan razlog zbog kojeg im kraća kosa odgovara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.