Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Направите ЛОКНЕ за 5 минута: Фризерка открила ТРИК, требаће вам само фен (ВИДЕО)

Испробајте трик за коврџање косе

1659014903_models-3740609_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

На друштвеним мрежама данас можемо наћи доста трикова за улепшавање. Један такав је и трик за коврџање косе. Требаће вам јако мало времена да направите локне као из салона.

Фризерка Алесија је поделила своје знање са пратиоцима на ТикТоку, а много припадница лепшег пола јој је захвално на томе.

Како пише Тхе Сун, све што вам је потребно је фен за косу и мало серума, а цео процес траје око пет минута.

Фризерка прво проверава да ли је коса спремна за увијање. Потом је потребно да не наквасите и ставите мало серума. Затим уврните косу у коњски реп и горе-доле прелазите феном по њој. Када пустите реп видећете да ће ваша коса бити коврџава.

Прочитајте још: Сличност са ИРИНОМ ШАЈК је невероватна: Овако данас изгледа НАЈЛЕПША ДЕВОЈЧИЦА на свету (ФОТО)

 

@алессиавидео 🥰😎 #хаирстyле #хаир #стyле #стyлинг #4 ♬ Пон Де Реплаy - Ед Марqуис & Емие

– Након што сте распустили косу, ставите још мало серума, те лагано и нежно прођите прстима кроз косу – објаснила је Алесија у видеу.

Многи њени пратиоци били су одушевљени ових триком за коврџање косе, а многи су у коментарима писали и да једва чекају да испробају ову методу.

– Изгледа толико добро да ми је тешко да поверујем да је тако једноставно – написала је једна корисница.

– Одмах ћу ово испробати па јављам свима резултате – додала је друга.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas