Oglas
· · Komentari: 0

Napravite LOKNE za 5 minuta: Frizerka otkrila TRIK, trebaće vam samo fen (VIDEO)

Isprobajte trik za kovrdžanje kose

1659014903_models-3740609_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Na društvenim mrežama danas možemo naći dosta trikova za ulepšavanje. Jedan takav je i trik za kovrdžanje kose. Trebaće vam jako malo vremena da napravite lokne kao iz salona.

Frizerka Alesija je podelila svoje znanje sa pratiocima na TikToku, a mnogo pripadnica lepšeg pola joj je zahvalno na tome.

Kako piše The Sun, sve što vam je potrebno je fen za kosu i malo seruma, a ceo proces traje oko pet minuta.

Frizerka prvo proverava da li je kosa spremna za uvijanje. Potom je potrebno da ne nakvasite i stavite malo seruma. Zatim uvrnite kosu u konjski rep i gore-dole prelazite fenom po njoj. Kada pustite rep videćete da će vaša kosa biti kovrdžava.

Pročitajte još: Sličnost sa IRINOM ŠAJK je neverovatna: Ovako danas izgleda NAJLEPŠA DEVOJČICA na svetu (FOTO)

 

@alessiavideo 🥰😎 #hairstyle #hair #style #styling #4 ♬ Pon De Replay - Ed Marquis & Emie

– Nakon što ste raspustili kosu, stavite još malo seruma, te lagano i nežno prođite prstima kroz kosu – objasnila je Alesija u videu.

Mnogi njeni pratioci bili su oduševljeni ovih trikom za kovrdžanje kose, a mnogi su u komentarima pisali i da jedva čekaju da isprobaju ovu metodu.

– Izgleda toliko dobro da mi je teško da poverujem da je tako jednostavno – napisala je jedna korisnica.

– Odmah ću ovo isprobati pa javljam svima rezultate – dodala je druga.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas