Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОМЕНЕ

Некад и сад: Ево како и колико се мушка мода променила у последњих 100 година (ВИДЕО)

Од правих заводника до опуштених момака. Ево како се мушка мода мењала.

1614715013_pjimage--28-.jpg
Фото: Принтсцреен / YоуТубе / Глам, Инц.
Oglas

Мода се драстично променила у последњих десет година, а камоли за један век. Јутјуб канал "Глам, Инц." направио је сјајан клип који ће вам показати колико се мушка мода преоменла за 100 година. Као што ћете и сами видети, пре 100 година мушкарци су се облачили као прави џентлмени, бизнисмени и заводници и одела су била неизбежан део сваког мушког стила, али како је време одмицало, мушка мода постала је све опуштенија.

Жуто, и 1965. година; Фото: Принтсцреен / YоуТубе / Глам, Инц.

Прочитајте још: Урадите САМЕ: Ево како да уске фармерке претворите у ПОПУЛАРНЕ ЗВОНЦАРЕ (ВИДЕО)

Доласком рок ен рол музике, мушкарци почину да се облаче бунтовније и опуштеније, а такође се и фризуре драстично мењају. Ова опуштена мода влада и данас, али изгледа да се сада поново враћа елегантно облачење, јер мушкарци избегавају да носе исцепане кошуље и панталоне и труде се да изгледају отмено и привлачно у свим приликама, па су данас кошуље, блејзери и патике-ципеле, неизбежан део сваког мушког гардеробера.

Мушкарци су се некада облачили као прави џентлмени

У видеу испод погледајте како су се мушкарци облачили у последњих сто година:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas