· · Komentari: 0
PROMENE

Nekad i sad: Evo kako i koliko se muška moda promenila u poslednjih 100 godina (VIDEO)

Od pravih zavodnika do opuštenih momaka. Evo kako se muška moda menjala.

1614715013_pjimage--28-.jpg
Foto: Printscreen / YouTube / Glam, Inc.

Moda se drastično promenila u poslednjih deset godina, a kamoli za jedan vek. Jutjub kanal "Glam, Inc." napravio je sjajan klip koji će vam pokazati koliko se muška moda preomenla za 100 godina. Kao što ćete i sami videti, pre 100 godina muškarci su se oblačili kao pravi džentlmeni, biznismeni i zavodnici i odela su bila neizbežan deo svakog muškog stila, ali kako je vreme odmicalo, muška moda postala je sve opuštenija.

Žuto, i 1965. godina; Foto: Printscreen / YouTube / Glam, Inc.

Pročitajte još: Uradite SAME: Evo kako da uske farmerke pretvorite u POPULARNE ZVONCARE (VIDEO)

Dolaskom rok en rol muzike, muškarci počinu da se oblače buntovnije i opuštenije, a takođe se i frizure drastično menjaju. Ova opuštena moda vlada i danas, ali izgleda da se sada ponovo vraća elegantno oblačenje, jer muškarci izbegavaju da nose iscepane košulje i pantalone i trude se da izgledaju otmeno i privlačno u svim prilikama, pa su danas košulje, blejzeri i patike-cipele, neizbežan deo svakog muškog garderobera.

Muškarci su se nekada oblačili kao pravi džentlmeni

U videu ispod pogledajte kako su se muškarci oblačili u poslednjih sto godina:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.