· · Коментари: 0
шминка

НЕОН СЕНКЕ су нови тренд: Технике шминкања уз које ћете да блистате

Савети који ће вам помоћи да савладате тренд неонских сенки за очи

1640536432_8b4a99a995507ab82446d15ac8b6e626a96db38f.jpg
Фото: Депосит

Неон боје су се, поред неутралних нијанси, посебно издвојиле током ове године, а верује се да ће се овај тренд наставити и у 2022. години, бар када је шминка у питању јер су виђене на многим пистама широм света.

Како неонска шминка постаје све популарнија, све више се говори о томе како да на најбољи начин нанесемо ову сенку, а да изгледамо сјајно.

Пре свега неон сенка се наноси штедљиво, обично у равним или закривљеним линијама да би се нагласило око.

Прочитајте још: Будите ЛЕПЕ: Направите домаћи серум са Ц витамином за лице идеалан за ЗИМСКИ период (РЕЦЕПТ)

Приликом наношења неонских сенки, увек размислите које боје ће најбоље изгледати заједно. Ове нијансе се често носе у комбинацији једна са другом, што значи да већина неонских изгледа има најмање две нијансе. Можете комбиновати неонске ружичасте и наранџасте или зелене или жуте, одлука је на вама.

Савет је и да увек нанесите црни ајлајнер када носите неонске сенке. Црно уземљује ове боје и омогућава им да на прави начин дођу до изражаја, пише Тхе Лист.

Препоручује се да нанесете прву нијансу у унутрашњи угао ока пре него што је нанесете на остатак капка. Затим нанесите другу боју на супротну страну ока и спојите их у средини, стварајући глатки прелаз из једне неонске боје у другу.

БОНУС ВИДЕО:


 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.