Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нијансе КАРМИНА које вас чине старијом: Погледајте које ружеве треба да избегавате

Кармини које не треба да купујете уколико желите да прикријете своје године

1695211332_shutterstock_1724161615.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Шминка је наш алат да сакријемо наше несавршености. Међутим, некада она уме да истакне оно што желимо да прикријемо. Ово је нијанса кармина која вас чини старијом и коју треба да избегавате.

Нуде ружеви нису за све

Шминкерка Али Андрееа направила је истраживање којим је преиспитивала нијансе кармина које им пристају. Током овог истраживања, уочила је да старије жене ретко носе нуде ружеве без употребе оловке за усне. Наиме, неутралне нијансе би требало да буду импресивне, а оловка помаже да се добије структура купидног лука и истиче усне. Међутим, када пређете одређену старосну границу ове нијансе изгледају досадно и додају непотребне године.

Шљокице такође нису пожељне

Нуде ружеви нису једини који се налазе на списку кармина који ће вас учинити старијом. Суптилне шљокице можда неће учинити ваше лице беживотним, али ће свакако скренути пажњу на боре на вашем лицу. Управо због тога би било најбоље да овакве кармине оставите по страни.

Хладне нијансе ружева

Хладне нијансе ће учинити да ваше усне буду претерано тесктурисане и учиниће вашу кожу визелно старијом него што заиста јесте. Због тога је боље да бирате љубичасте или нијансе брескве.

Како одабрати кармин?

Да бисте одабрали прави кармин за вас, најбоље је да се држите основног правила: бирајте нијансе које су за један ниво тамније од природног пигмента ваших усана. Осим тога, препоручљиво је да приликом наношења кармина нанесете светле нијансе на усне, а потом нанесите тамнију у средини и на купидонов лук. Ово ће вам помоћи да направите жељену сенку и волумен на вашим уснама.

Дакле, ових неколико нијанси избегавајте уколико не желите да изгледате старије него што заисте јесте. Бирајте нијансе које пристају вашем тену и нека то буду топлији тонови како бисте били сигурни да сте заиста одабрали кармин који ће вам савршено пристајати.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas