Oglas
· · Komentari: 0

Nijanse KARMINA koje vas čine starijom: Pogledajte koje ruževe treba da izbegavate

Karmini koje ne treba da kupujete ukoliko želite da prikrijete svoje godine

1695211332_shutterstock_1724161615.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Šminka je naš alat da sakrijemo naše nesavršenosti. Međutim, nekada ona ume da istakne ono što želimo da prikrijemo. Ovo je nijansa karmina koja vas čini starijom i koju treba da izbegavate.

Nude ruževi nisu za sve

Šminkerka Ali Andreea napravila je istraživanje kojim je preispitivala nijanse karmina koje im pristaju. Tokom ovog istraživanja, uočila je da starije žene retko nose nude ruževe bez upotrebe olovke za usne. Naime, neutralne nijanse bi trebalo da budu impresivne, a olovka pomaže da se dobije struktura kupidnog luka i ističe usne. Međutim, kada pređete određenu starosnu granicu ove nijanse izgledaju dosadno i dodaju nepotrebne godine.

Šljokice takođe nisu poželjne

Nude ruževi nisu jedini koji se nalaze na spisku karmina koji će vas učiniti starijom. Suptilne šljokice možda neće učiniti vaše lice beživotnim, ali će svakako skrenuti pažnju na bore na vašem licu. Upravo zbog toga bi bilo najbolje da ovakve karmine ostavite po strani.

Hladne nijanse ruževa

Hladne nijanse će učiniti da vaše usne budu preterano teskturisane i učiniće vašu kožu vizelno starijom nego što zaista jeste. Zbog toga je bolje da birate ljubičaste ili nijanse breskve.

Kako odabrati karmin?

Da biste odabrali pravi karmin za vas, najbolje je da se držite osnovnog pravila: birajte nijanse koje su za jedan nivo tamnije od prirodnog pigmenta vaših usana. Osim toga, preporučljivo je da prilikom nanošenja karmina nanesete svetle nijanse na usne, a potom nanesite tamniju u sredini i na kupidonov luk. Ovo će vam pomoći da napravite željenu senku i volumen na vašim usnama.

Dakle, ovih nekoliko nijansi izbegavajte ukoliko ne želite da izgledate starije nego što zaiste jeste. Birajte nijanse koje pristaju vašem tenu i neka to budu topliji tonovi kako biste bili sigurni da ste zaista odabrali karmin koji će vam savršeno pristajati.

BONUS VIDEO:

 

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas