Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТО

Носила га је Мерлин Монро: Не бикини, овог лета се носи ТРИКИНИ (ФОТО)

Једноделни купаћи костим је прославила Памела Андерсон.

1627640709_jednodelni1.png
Фото: Шатер
Oglas

Без њих се не може. Више пута су се враћали на сцену, а последњих десетак година је ни не напуштају, већ на њој само мењају рухо.

Прочитајте још: Омиљена БАГЕТ торбица Кери Бредшо: Носи се као хлеб под руком и апсолутни је хит! (ФОТО)

Једноделни костими су наслали у Лос Анђелесу

Једноделне купаће костиме, направљене од данас нам познатих, еластичних материјала, 1950. године патентирала је у Лос Анђелесу дизајнерка Роуз Мери Рид, која је и до тада била позната по креирању ове "одеће за пливање", за звезде попут Мерилин Монро.

Треба да подупре тело на ласкав начин.

Патент је описан речима: "Једноделни купаћи костим требало би да обликује и подупре делове тела у пределу попрсја и стомака на ласкав начин, а да притом не ствара нелагодност и не омета слободу покрета тела оне која га носи".

Једноделни су идеални за жене са стомаком

Већ тада, једноделни костими чинили су да жена у њима изгледа прелепо, па није ни чудо што су их носили баш сви, а не само они са мање затегнутим стомаком, како се сматрало.

Прочитајте још: Израчунајте идеалну величину сукње: У зависности од ваше висине одаберите дужину коју би требало да носите

Неких четрдесет година касније, Памела Андерсон обасјала је читаву планету црвеном бојом свог једноделног купаћег костима, из ког није "излазила" у популарној серији "Чувари плаже".

Костим Памеле Андерсон је легендаран.

Управо такви, црвени, црни, пругасти, па чак и тамнобраон, високо сечени на препонама а у горњем делу сведенији, једноделни купаћи костими апсолутни су хит овог лета.

Фото: Шатер

Трикини је хит овог лета

Уз њих, ту су и, у пределу препона, затворенији модели, којима пуф рукавићи дају ноту екстравагантности, или они донекле отворени на струку, са вишеслојним наборима на врху бретела, који највише подсећају на нараменице. Присутни су и костими потпуно дугих рукава, налик бодијима, са "ве" или округлим изрезом, као и они са само једном бретелом.

Прочитајте још: Бикини са рукавима и ОБРНУТ деколте на купаћем костиму! (ФОТО)

Од трикинија, једноделних костима којима горњи и доњи део спајају ужи комади материјала, остали су само наговештаји - код овогодишњих модела средњи део знатно је шири него претходних лета.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas