Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

Нови тренд преплавио интернет: Овај аксесоар морате уклопити уз заштитну МАСКУ (ФОТО)

Због пандемије вируса корона носимо их стално, а на овај начин олакшава се њено коришћење

1595341436_109684208_1433984500135484_4257401815130632697_o.jpg
Фото: Фејсбук/My Publicist
Oglas

Пандемија вируса корона утицала је да без маске не смемо да изађемо из куће. На послу је обавезна, а како многи не могу да издрже под маскама дуго, често видимо особе које је скидају док једу, пију, или иду напоље. На отвореном већина нас маску скине или спусти испод браде или на сто. Пошто није препоручљиво да се маска одлаже на сличне површине, креативци из Америке осмислили су аксесоар који је идеалан за ову прилику.

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Прочитајте још: Нема лета без ХАЉИНЕ, а ево који модел МОРАТЕ носити у наредна два месеца

Досетили су се да маске повежу са канапчићима (као што имају за наочаре) и тако када ручате, пијете или сте напољу, или једноставно желите да се одморите од маске, само је спустите, а она ће вам висити око врата.

Нови тренд преплавио је инстраграм, а даме се утркују која ће имати лепши и украснији "канапчић" за маску. На овај начин уместо да маску одложимо на сто, у џеп или на неку другу површину ризикујемо да се она контаминира и зато је у последње време порастао број особа који задовољно поручују овај аксесоар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All the essentials... stay safe everyone. Happy 4th of July❤️!

A post shared by Lara Eurdolian (@prettyconnected) on

Даме су до сада куповале и шиле маске које су уклапале уз гардеробу, а сада имају још један аксесоар који најпре треба сложити уз маску. По објавама на инстраграму чини се да припаднице женског пола немају ништа против и задовољно купују нови део опреме.

Прочитајте још: Лице негује КУЋНА РАДИНОСТ! Направите домаће МАСКЕ за све типове коже

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas