Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Novi trend preplavio internet: Ovaj aksesoar morate uklopiti uz zaštitnu MASKU (FOTO)

Zbog pandemije virusa korona nosimo ih stalno, a na ovaj način olakšava se njeno korišćenje

1595341436_109684208_1433984500135484_4257401815130632697_o.jpg
Foto: Fejsbuk/My Publicist
Oglas

Pandemija virusa korona uticala je da bez maske ne smemo da izađemo iz kuće. Na poslu je obavezna, a kako mnogi ne mogu da izdrže pod maskama dugo, često vidimo osobe koje je skidaju dok jedu, piju, ili idu napolje. Na otvorenom većina nas masku skine ili spusti ispod brade ili na sto. Pošto nije preporučljivo da se maska odlaže na slične površine, kreativci iz Amerike osmislili su aksesoar koji je idealan za ovu priliku.

Pročitajte još: Ovo je jedno od OMILJENIH LETOVALIŠTA SRBA! Masaže dostupne svima NON STOP, a test na koronu NE TREBA (FOTO)

Pročitajte još: Nema leta bez HALJINE, a evo koji model MORATE nositi u naredna dva meseca

Dosetili su se da maske povežu sa kanapčićima (kao što imaju za naočare) i tako kada ručate, pijete ili ste napolju, ili jednostavno želite da se odmorite od maske, samo je spustite, a ona će vam visiti oko vrata.

Novi trend preplavio je instragram, a dame se utrkuju koja će imati lepši i ukrasniji "kanapčić" za masku. Na ovaj način umesto da masku odložimo na sto, u džep ili na neku drugu površinu rizikujemo da se ona kontaminira i zato je u poslednje vreme porastao broj osoba koji zadovoljno poručuju ovaj aksesoar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All the essentials... stay safe everyone. Happy 4th of July❤️!

A post shared by Lara Eurdolian (@prettyconnected) on

Dame su do sada kupovale i šile maske koje su uklapale uz garderobu, a sada imaju još jedan aksesoar koji najpre treba složiti uz masku. Po objavama na instragramu čini se da pripadnice ženskog pola nemaju ništa protiv i zadovoljno kupuju novi deo opreme.

Pročitajte još: Lice neguje KUĆNA RADINOST! Napravite domaće MASKE za sve tipove kože

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas