· · Коментари: 0

Ово је НАЈТРАЖЕНИЈА ФРИЗУРА на интернету: Фризери тврде да је ХИТ! Коме боље стоји - Карлеуши или Анастасији? (ФОТО)

Добра је за све облике лица.

1634288411_jk-i-anastasija.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/Инстаграм

Када су у питању потраге за тренди фризурама, жене се ипак увек одлуче за оне које су поред ефектности и једноставне за одржавање.

Поред тога фризери управо за ову фризуру тврде да ће бити потпуно хит ове сезоне, а реч је о боб фризури.

Многе стране личности су се одлучиле за ову звезду међу фризурама, као што су Каја Гербер, Ким Кардашијан и Дуа Липа.

Ако је веровати и Гоогле претрази боб је заузео прво место, с 222.580 месечних претраживања, док су се на другом месту нашли пунђа и шишке.

Да је ова фризура апсолутни хит доказ су и наше познате личности које су је понеле, а свакако важе за највеће трендсетерке на нашој сцени.

Јелена Карлеуша

 

Јелена је наравно једна од првих дама која је на нашој сцени, у последње време понела ову атрактивну фризуру. Сасвим је сигурно да за коју год да се одлучи, певачици одлично стоји.

Анастасија Ражнатовић

Анастасија је недавно, за потребе снимања спота имала перику са актуелном фризуром и сви су били одушевљени како јој стоји. 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.