· · Komentari: 0

Ovo je NAJTRAŽENIJA FRIZURA na internetu: Frizeri tvrde da je HIT! Kome bolje stoji - Karleuši ili Anastasiji? (FOTO)

Dobra je za sve oblike lica.

1634288411_jk-i-anastasija.JPG
Foto: Printscreen Youtube/Instagram

Kada su u pitanju potrage za trendi frizurama, žene se ipak uvek odluče za one koje su pored efektnosti i jednostavne za održavanje.

Pored toga frizeri upravo za ovu frizuru tvrde da će biti potpuno hit ove sezone, a reč je o bob frizuri.

Mnoge strane ličnosti su se odlučile za ovu zvezdu među frizurama, kao što su Kaja Gerber, Kim Kardašijan i Dua Lipa.

Ako je verovati i Google pretrazi bob je zauzeo prvo mesto, s 222.580 mesečnih pretraživanja, dok su se na drugom mestu našli punđa i šiške.

Da je ova frizura apsolutni hit dokaz su i naše poznate ličnosti koje su je ponele, a svakako važe za najveće trendseterke na našoj sceni.

Jelena Karleuša

 

Jelena je naravno jedna od prvih dama koja je na našoj sceni, u poslednje vreme ponela ovu atraktivnu frizuru. Sasvim je sigurno da za koju god da se odluči, pevačici odlično stoji.

Anastasija Ražnatović

Anastasija je nedavno, za potrebe snimanja spota imala periku sa aktuelnom frizurom i svi su bili oduševljeni kako joj stoji. 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.