Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта морате имати у свом ормару овог пролећа: 5 модних комада који су вам неопходни

Коначно је дошло лепо време и време је да се лаганије облачимо

1709034323_shutterstock_204877840.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Зимске јакне, дебеле џемпере можете заменити неком кожном јакном и неким лаганијим панталонама.

Уколико то још увек нисте урадили пролеће је право време да побољате свој стил и да засијате у новим модним комбинацијама.  

1. Кошуља

Најважнији одевни предмет за пролеће је засигурно кошуља. Кошуља вам придодаје на елеганцији. Њу можете комбиновати уз све: уске и широке фармерке, елегантне панталоне али и сукње. Уколико волите да експреиментишете навуците уску хаљину преко косуље, сигурно ћете остати примећени. 

2. Беле и црне елегантне панталоне

Црна и бела боја су боје које су увек у тренду и боје које увек могу да се комбинују уз све. Када имате елегантне пантаоне у ове две боје можете да их комбинујете уз сакое било које боје али и за кошуље, било које блузе и да изгледате елегантно и пословно и тако можете да идете било где и да изгледате феноментално.

3. Црна кожна јакна 

Црна кожна јакна да ли била дугачка или кратка одлично иде уз све. У зависности од тога који изглед желите да постигнете можете да је носите уз кошуље али можете и уз било коју обичну мајицу или уз неки кроп топ. Такође што се тиче фармерки кожна јакна може да се комбинујеи уз неке широке фармерке и да изгледа фантастично.

4. Комплети сакоа и панталона 

Уколико желите да будете елегантрни, примећени, добродошли на сваку прилику била то кафа, пословни састанак неки испит на факултету обуците комплет сако и панталне. Ова комбинација натераће вас да се осећате успешно и остварено. Са друге стране одлично је када не знате шта да обучете.

5. Тренерка

За крај јако је важно напоменути да је поред елеганмтних комада одеће увек морате имати и тренерке када идете на тренинге, на путовања, када шетате вашег кућног љубимца или када идете до продавнице.  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas