Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ово су кључне ствари које су потребне за фигуру "ПЕШЧАНОГ САТА": Исхрана и вежбе које је радила МЕРЛИН МОНРО

Једна од најпознатијих холивудских глумица овако је одржавала своју фигуру

1660820136_merlin-monro-nasl.png
Фото: Инстаграм/Принтскрин/марилyнмонрое
Oglas

Ову су тајне због чега је Мерилин Монро имала, по мишљењу многих, савршену фигуру!

Мерлин Монро важила је за икону стила 50-их година прошлог века, симбол женске лепоте и савршених мера. Фигура пешчаног сата, коју је Мерилин поносно носила, постала је сан сваке жене.

Њене облине су изазивале уздахе мушкараца, а осим генетике, начин исхране и одређене вежбе су касније утицале на то.

 

Познато је да се веома чудно хранила, па тако, на пример, јела је сирова јаја са топлим млеком. Рођена као Норма Џин Мортенсон, била је висока 168 центиметара, док је у најбољем издању имала 53 килограма. Тек када је достигла славу, Мерилин Монро је почела да тренира свакодневно, а неке од вежби поделила је у некадашњем часопису "Пиџент" 1952. године.

Том приликом Монро је изјавила да никада није сматрала своју фигуром изузетном.

"НИкада нисам марила за спортове на отвореном, попут тениса, пливања или играња голфа. Никад се нисам до сада оптерећивала вежбањем. Сада сваког јутра издвајам најмање 10 минута за вежбање са теговима. Имам сопствене вежбе намењене за мишиће које желим да учврстим", изјавила је она.

 

Професионлани тренер Џеки Смит коментарисала је вежбе ове лепотице и свим женама, које би волела да обликују своје тело, дала пар савета.

"Прво и најважније је да знате да иако би већина волела да изгелда као Мерилин Монро са савршеном фигуром пешчаног сата, запамтите да свако од нас има своје јединствено и лепо тело. Кључ здравог и снажног тела налази се у свакодневном кретању, ма које то било. Довољно је најмање 10 до 15 минута дневно како бисте тело одржали здравими витким", рекла је она.

Прочитајте још: Није потребна опрема ни искуство: Ове ВЕЖБЕ ради МЕГАН МАРКЛ, а резултати су јако брзо видљиви

Према речима Смитове, најбоља врста вежби за постизање фигуре у облику пешчаног сата јесу вежбе снаге са минималним оптерећењем уз помоћ тегова. А саветовала је и пилатес као један од корисних тренинга.

Иначе, филм "Блонде" ускоро би требало да угледа светлост дана, а у њему ће се наћи детаљи живописног живота ове некадашње холивудске диве.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas