· · Komentari: 0

Ovo su ključne stvari koje su potrebne za figuru "PEŠČANOG SATA": Ishrana i vežbe koje je radila MERLIN MONRO

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica ovako je održavala svoju figuru

1660820136_merlin-monro-nasl.png
Foto: Instagram/Printskrin/marilynmonroe

Ovu su tajne zbog čega je Merilin Monro imala, po mišljenju mnogih, savršenu figuru!

Merlin Monro važila je za ikonu stila 50-ih godina prošlog veka, simbol ženske lepote i savršenih mera. Figura peščanog sata, koju je Merilin ponosno nosila, postala je san svake žene.

NJene obline su izazivale uzdahe muškaraca, a osim genetike, način ishrane i određene vežbe su kasnije uticale na to.

 

Poznato je da se veoma čudno hranila, pa tako, na primer, jela je sirova jaja sa toplim mlekom. Rođena kao Norma Džin Mortenson, bila je visoka 168 centimetara, dok je u najboljem izdanju imala 53 kilograma. Tek kada je dostigla slavu, Merilin Monro je počela da trenira svakodnevno, a neke od vežbi podelila je u nekadašnjem časopisu "Pidžent" 1952. godine.

Tom prilikom Monro je izjavila da nikada nije smatrala svoju figurom izuzetnom.

"NIkada nisam marila za sportove na otvorenom, poput tenisa, plivanja ili igranja golfa. Nikad se nisam do sada opterećivala vežbanjem. Sada svakog jutra izdvajam najmanje 10 minuta za vežbanje sa tegovima. Imam sopstvene vežbe namenjene za mišiće koje želim da učvrstim", izjavila je ona.

 

Profesionlani trener Džeki Smit komentarisala je vežbe ove lepotice i svim ženama, koje bi volela da oblikuju svoje telo, dala par saveta.

"Prvo i najvažnije je da znate da iako bi većina volela da izgelda kao Merilin Monro sa savršenom figurom peščanog sata, zapamtite da svako od nas ima svoje jedinstveno i lepo telo. Ključ zdravog i snažnog tela nalazi se u svakodnevnom kretanju, ma koje to bilo. Dovoljno je najmanje 10 do 15 minuta dnevno kako biste telo održali zdravimi vitkim", rekla je ona.

Pročitajte još: Nije potrebna oprema ni iskustvo: Ove VEŽBE radi MEGAN MARKL, a rezultati su jako brzo vidljivi

Prema rečima Smitove, najbolja vrsta vežbi za postizanje figure u obliku peščanog sata jesu vežbe snage sa minimalnim opterećenjem uz pomoć tegova. A savetovala je i pilates kao jedan od korisnih treninga.

Inače, film "Blonde" uskoro bi trebalo da ugleda svetlost dana, a u njemu će se naći detalji živopisnog života ove nekadašnje holivudske dive.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.