Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет комада одеће због којих ћете изгледати млађе: Шта би требало да се нађе у ормару сваке жене

Они могу да граде остатак ваше одеће

1694863328_shutterstock_753667594.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Старије жене често су на мети критика због начина облачења. Шта год да обуку, старијим дамама се увек нешто замера, те су неретко у дилеми да ли је неки одевни комад у складу са њиховим годинама или не.
Међутим, даме старије од 50 година иза себе имају огромно искуство, прошле су кроз разне модне епохе и имају изграђен модни стил. Не сумњамо да зрелије даме имају истанчан модни укус, те вам доносимо пар предлога за одевне комаде који су апсолутни хит и које старије даме врло радо носе.

Кожни комади

Било да је реч о старијим или млађим дамама кожни комади су ‘муст хаве’ и свака жена би требала да има нешто од еко коже у свом орману. Учиниће да ваш аутфит изгледа много боље и даће му посебан печат.

Јарке боје

Јарке боје учиниће да зрачите самопоуздањем, док ћете изгледати веома модерно и младолико. Охрабрите се инабавите један модни комад у јаркој боји.

Блејзери

Блејзери ће сваку комбинацију подићи на виши ниво дајући дозу елеганције и префињености. Постоји мноштво модела и кројева. Одаберите један у омиљеној боји и пробудите шефицу у себи.

Предимензиониране наочаре за сунце

Осим што ће сакрити трагове неиспаваности и умора, велике наочаре учиниће да изгледате млађе и модерније. Уосталом, када вас мрзи да се шминкате, оверсајз наочаре су право решење.

Торбе мале до средње величине

Одаберите омиљени модел торбе и понесите само најпотребније ствари. Изгледаћете шик.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas