Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

ЧЕСТИТАМО! Ево ко се ПРВИ јавио и ОСВОЈИО Lisca купаћи костим

Прва дама која се јави добиће на поклон купаћи!

pjimage-5ecae241dd3da.jpg
Oglas

Ваш нови, омиљени портал Магазин Новости поклонио је првој дами која се јавила Lisca купаћи костим!

 

Добитница је Ивана Акшамовић из Београда којој честитамо и позивамо је да нам пошаље фотку награде када је преузме.

Такође, позивамо вас да нас читате и даље јер целе недеље, тачно у 13 сати делимо нове поклоне!

У наставку текста прочитајте и савете како да одаберете за себе прави купаћи костим. 

Ваша линија нема идеалне манекенске мере, стога вам је бирање купаћег можда и стресан задатак? Да би овог лета одабир идеалног модела био пријатно искуство, избегните три најчешће грешке приликом куповине купаћег, по препоруци бренда Lisca, познатог по квалитетним и прелепим костимима.

1. Погрешна величина

Иако желите бити виткији, никако не носите купаћи мање величине. Много боље ћете изгледати будете ли за себе изабрали праву величину, тако да вам се костим не урезује у сваки набор. Уколико вам купаћи буде лепо пријањао, у њему ћете се сигурно осећати сјајно, бити пуни самопоуздања и изгледати природно. 

2. Модел какав има пријатељица

Ако је ваша пријатељица одушевљена неким моделом, то не значи да ће исти одговарати и вама. Свака грађа је другачија. Размислите који су вам модели одговарали у прошлости или потражите какви купаћи пристају особама сличне грађе као што је ваша. И наравно- оставите себи довољно времена за испробавање у некој од Lisca радњи.

3. Мода је слепа

Немојте се бојати модних експеримената, али ипак не следите моду слепо. Неки трендови су врло специфични и можда не пристају вашој грађи. Изаберите, дакле, оно што одговара вашем животном и модном стилу, али и облику вашег тела. Избор је довољно шаролик и разноврстан да ћете сигурно пронаћи прави Lisca модел за себе.  

*поклањамо модел Jamaica са ове слике:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas