Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Помоћу ових ПЕТ намирница које сигурно имате у кухињи, избрисаћете БОРЕ као гумицом

Боре на лицу, врату и деколтеу откривају године и могу да се ублаже правилном негом која подразумева редовно чишћење ових делова тела посебно увече од дневне шминке.

1662468883_namirnice.jpg
Oglas

Уз помоћ природних рецепата које доносимо можете сами да направите маске које ће вам помоћи да ваша кожа изгледа лепо, а уз дужу употребу моћи ћете да се поздравите и са борама.  

Прочитајте још: Стручњаци открили: Оволико корака дневно би требало да пређете да би остали здрави (ФОТО)

Шаргарепа  

 Једну шаргарепу оперите, исецкајте, ставите у блендер и измиксирајте. У сок који сте добили, додајте две кашике меда, па мало промешајте. Нанесите маску на претходно очишћено лице и држите до пола сата. Оперите лице млаком водом. Ову маску стављајте два пута недељно, а већ после неколико наношења видећете сјајну, глатку кожу са мање изражених бора.

Банана и мед

Због витамина А, Ц, Б6 и Б12 банана учвршћује кожу, а мед је подмлађује, па је ова комбинација идеална против бора. Изгњечите једну банану и мешајте је са кашичицом маслиновог уља, домаћег меда и једном капи етарског уља лаванде док се маса не уједначи. Нанесите на очишћено лице, врат и деколте. После пола сата исперите млаком водом и на влажну кожу умасирајте маслиново уље. Оставити да делује током ноћи.


Овсене пахуљице

За деколте је најбоља маска од овсених пахуљица. Скувајте једну шољицу овсених пахуљица и оставити да се охлади. Оцедите воду и додати једно беланце, неколико капи сока од лимуна и кашику уља од дивље руже. Умутити да смеса буде уједначена и нанети на врат и деколте. Оставити да одстоји 20 минута, а кожу испрати хладном водом. Ова маска не само што уклања боре и спречава настанак нових, већ уклања пеге и флеке. Како маска храни, тако кожу и подмлађује.

Прочитајте још: Правила "младалачке исхране": Мале промене које можете да уведете већ данас

 

Беланце  

Очистите лице и у претходно умућено беланце умочите штапић за уши, па њиме пређите преко затворених капака и деловима лица где су боре видљиве. Сачекајте неколико минута док се беланце не осуши, отворите очи и исперите лице млаком, па хладном водом.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas