Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА И ЛЕПОТА

ПРОФЕСИОНАЛНИ фризери откривају: 4 једноставна корака до здраве и лепе косе

Ово је вероватно најефикаснији водич за негу косе који сте икада видели...

1667161532_woman-g29065c558_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Стручњаци објашњавају који ће једноставни кораци и нове навике помоћи да квалитативно побољшате стање ваших коврча. И будите сигурни - они ће вам вратити бујну косу за прилично кратко време.

Прочитајте још: Продужите младост без ТРОШЕЊА НОВЦА на ботоксе: Ово је суперхрана за УКЛАЊАЊЕ БОРА

Ови једноставни кораци ће вам помоћи да повратите здрав изглед косе и лако ће постати навика.

Немојте сами преписивати дијететске суплементе и витамине

Стручњаци кажу да не можете пити витамине неконтролисано. Најчешће се знаци недостатка одређених елемената који су описани на интернету често поклапају, а појединци сами одлучују да им недостаје један, а заправо други витамин. Поред тога, не треба их узимати стално, већ на курсевима, узимајући паузу, а идеално, након завршетка уноса, урадите тестове и видите како су се индикатори променили. Имајте на уму да постоје физиолошки периоди губитка косе - пролеће и јесен.

Прочитајте још: Фризер саветује: Ова фризура ће вам дати млађи изглед, а ево која техника фарбања је идеална уколико имате седе

Редовно шишајте крајеве косе

Сви серуми дају привремени ефекат, до првог прања и не више, али омогућавају коси да изгледа боље него без њих. Прво морате да се решите исцепљених крајева. Ово ће коси дати уреднији изглед, а она ће почети мање да се петља, боље пристаје и мање пуца. Тешко је отићи на фризуру када се борите за сваку длаку, али ако имате фину косу, ако је ошишате неколико центиметара, она ће изгледати гушће.

Замените чешаљ и тракице за косу

Задатак је да се при чешљању не оштете длаке. Определите се за дрвене чешљеве, који не дозвољавају електрификацију, не разбијају длаку, могу се безбедно користити на мокрој коси. Препоручују се и јапански чешљеви. Када се чешљају, стимулишу раст нове косе побољшавајући микроциркулацију у кожи главе. Ритуал - док перете, умасирајте таквим чешљем и добијете механичко пилинг власишта.

Прочитајте још: Четири начина да заштитите косу док спавате: Да ли је сваки пут очешљате?

За губитак косе, не очекујте резултате од третмана у прва три месеца

За око три месеца приметити прве промене. За рестаурацију косе најчешће се изводи мезотерапија. Лекари раде процедуре према следећој шеми: три до четири поступка мезотерапије са интервалом од недељу дана, затим једна плазма терапија - ради се једном месечно, па се понавља. Ако постоје додатни проблеми са косом, који отежавају исхрану косе, она постаје ломљива, лекар бира посебне терапеутске шампоне, балзаме.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas