Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Редовном конзумацијом могу допринети БРЖЕМ СТАРЕЊУ КОЖЕ: Избегавајте ову ВРСТУ ПИЋА

Ова врста пића није идеалан савезник затегнуте коже

1671540967_shutterstock_2123636534.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Свака девојка највише пажње усмерава на лице, трудећи се да му обезбеди најбољу негу. Бројни серуми, маске, креме и други препарати пођеднако су битни као и храна и унос течности. Потребно је неговати кожу споља, али и изнутра.

Слатка газирана пића спадају у намирнице које треба да сведете на минимум, ако желите да имате једру и затегнуту кожу. Не само да они који редовно конзумирају ова пића имају повећан ризик од гојазности и дијабетеса, већ истраживања показују да може утицати и на ћелије коже.

Прочитајте још: Како да технику "мачје очи" спроведете у дело: Мале тајне шминкера

„Редовно конзумирање газираних напитака заслађених шец́ером може вас на крају довести у опасност од разних болести као што су гојазност, болести срца, дијабетес тип 2 и још много тога. А пошто се ризик од тих болести аутоматски повец́ава како старимо, превише шец́ера свакако не помаже“, сматра др Ејми Гудсон.

Једно истраживање из 2021. године дошло је до закључка да претерана конзумација газираних сокова може негативно утицати и цревне бактерије и цревну микрофлору.

Зато би најбоље било да ова пића замените здравијим варијантама или потпуно избаците из исхране.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas