Oglas
· · Komentari: 0

Redovnom konzumacijom mogu doprineti BRŽEM STARENJU KOŽE: Izbegavajte ovu VRSTU PIĆA

Ova vrsta pića nije idealan saveznik zategnute kože

1671540967_shutterstock_2123636534.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Svaka devojka najviše pažnje usmerava na lice, trudeći se da mu obezbedi najbolju negu. Brojni serumi, maske, kreme i drugi preparati pođednako su bitni kao i hrana i unos tečnosti. Potrebno je negovati kožu spolja, ali i iznutra.

Slatka gazirana pića spadaju u namirnice koje treba da svedete na minimum, ako želite da imate jedru i zategnutu kožu. Ne samo da oni koji redovno konzumiraju ova pića imaju povećan rizik od gojaznosti i dijabetesa, već istraživanja pokazuju da može uticati i na ćelije kože.

Pročitajte još: Kako da tehniku "mačje oči" sprovedete u delo: Male tajne šminkera

„Redovno konzumiranje gaziranih napitaka zaslađenih šećerom može vas na kraju dovesti u opasnost od raznih bolesti kao što su gojaznost, bolesti srca, dijabetes tip 2 i još mnogo toga. A pošto se rizik od tih bolesti automatski povećava kako starimo, previše šećera svakako ne pomaže“, smatra dr Ejmi Gudson.

Jedno istraživanje iz 2021. godine došlo je do zaključka da preterana konzumacija gaziranih sokova može negativno uticati i crevne bakterije i crevnu mikrofloru.

Zato bi najbolje bilo da ova pića zamenite zdravijim varijantama ili potpuno izbacite iz ishrane.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas