Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРЗНО

Сан снова колико је ТОПАО, али БУНДА се само овако носи

Када се капут обруби крзном добија потпуно другачији изглед, али бунда је - бунда.

1610894176_buinda.png
Фото: Депозитфото
Oglas

.Љубав човека према крзну траје више од 30.000 година. Оно је, уз кожу, један од првих материјала од којих је направљена одећа.

Прочитајте још: ШТЕП, шав и прслук. Почињу РАСПРОДАЈЕ ове ствари ће бити модерне и наредне зиме

Од тада је доживело бројне модификације у начину имплементирања на гардеробу, али никада није излазило из употребе. У последње време, акценат је више стављен на вештачко него на природно крзно, а свако од њих има своје присталице.

Предност има еколошко, а не празно крзно Фото: Депозит

Кратко крзно одлично изгледа на јакни дужине до пола бутина, у бор-зеленој боји, чинећи је пословно елегантном и намењеном дами која тачно зна шта хоће.

Око врата Фото: Депозит
Огрните тигрово одело!

Потпуно другачији, сведенији утисак, оставићете ако обучете бундицу исте дужине од дебелог крзна, са зебрастим принтом, док ћете најхрабрије, па и најмодерније изгледати ако огрнете "тигрово одело", у виду бунде офарбане у браон и жућкасто-зеленкасте тонове.

Оковратник или на порубу капута, обрубљени рукави...

Носе се и монтони и дуге бунде, а ове друге могу бити са великим шал-оковратником који асоцира на сибирске зиме, или за број веће, од мекшег и чупавијег, небојеног крзна, са дужим, широким рукавима.

Прочитајте још: Успорите старење коже врата: Две навике треба уврстити у свакодневницу

Као детаљ, крзно може да се нађе свуда, па и на горњем делу парке или капута, оковратнику или ранцу, и тако "омекша" сваку одевну комбинацију, док нашивени делови од овог материјала, необичних облика у анимал принту, дају посебан шмек вашим стварима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas