· · Komentari: 0
KRZNO

San snova koliko je TOPAO, ali BUNDA se samo ovako nosi

Kada se kaput obrubi krznom dobija potpuno drugačiji izgled, ali bunda je - bunda.

1610894176_buinda.png
Foto: Depozitfoto

.LJubav čoveka prema krznu traje više od 30.000 godina. Ono je, uz kožu, jedan od prvih materijala od kojih je napravljena odeća.

Pročitajte još: ŠTEP, šav i prsluk. Počinju RASPRODAJE ove stvari će biti moderne i naredne zime

Od tada je doživelo brojne modifikacije u načinu implementiranja na garderobu, ali nikada nije izlazilo iz upotrebe. U poslednje vreme, akcenat je više stavljen na veštačko nego na prirodno krzno, a svako od njih ima svoje pristalice.

Prednost ima ekološko, a ne prazno krzno Foto: Depozit

Kratko krzno odlično izgleda na jakni dužine do pola butina, u bor-zelenoj boji, čineći je poslovno elegantnom i namenjenom dami koja tačno zna šta hoće.

Oko vrata Foto: Depozit
Ogrnite tigrovo odelo!

Potpuno drugačiji, svedeniji utisak, ostavićete ako obučete bundicu iste dužine od debelog krzna, sa zebrastim printom, dok ćete najhrabrije, pa i najmodernije izgledati ako ogrnete "tigrovo odelo", u vidu bunde ofarbane u braon i žućkasto-zelenkaste tonove.

Okovratnik ili na porubu kaputa, obrubljeni rukavi...

Nose se i montoni i duge bunde, a ove druge mogu biti sa velikim šal-okovratnikom koji asocira na sibirske zime, ili za broj veće, od mekšeg i čupavijeg, nebojenog krzna, sa dužim, širokim rukavima.

Pročitajte još: Usporite starenje kože vrata: Dve navike treba uvrstiti u svakodnevnicu

Kao detalj, krzno može da se nađe svuda, pa i na gornjem delu parke ili kaputa, okovratniku ili rancu, i tako "omekša" svaku odevnu kombinaciju, dok našiveni delovi od ovog materijala, neobičnih oblika u animal printu, daju poseban šmek vašim stvarima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.