Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОД СУМЕ СЕ ВРТИ У ГЛАВИ: Откривено колико су коштали костими Јелене Карлеуше (ФОТО)

Певачица Јелена Карлеуша није штедела за свој новогодишњи наступ.

1641125057_Untitled.png
Фото: АТА
Oglas

Певачица Јелена Карлеуша нову годину је започела наступом испред Скупштине Србије, а том приликом носила је веома гламурозне костиме.

Наступ је отворила у костиму са белим детаљима и додацима који су подсећали на леденице, па су је многи прозвали "леденом краљицом". Након тога се пресвукла у црвени костим, који је у једном тренутку допунила бундицом. За крај, она је носила златни трико са интересантним детаљем на глави са перушкама. 

Прочитајте још: Од снежне краљице до заносне Деда Мразице: СВИ КОСТИМИ Јелене Карлеуше у новогодишњој ноћи (ФОТО)

Извор близак певачици открио је да Јелена није сама финансирала костиме, већ да је то део договора са дизајнерима који желе да раде са њом и који желе да она понесе њихове комаде. У питању су познати креатори, а само бунде које је Јелена понела коштају између 20 и 30 хиљада евра. 

Када се све сабере, сваки костим појединачно, цена за њих је око 60.000 евра, што је преко 7 милиона динара.

Фото: принтскрин/Инстаграм

Многи су коментарисали да је Јелена направила сјајну атмосферу на наступу, а поруке које се могу видети по друштвеним мрежама говоре у прилог томе да је била на висини задатка и када је стајлинг у питању.

Фото: АТА

(Србија Данас)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas