Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КАПУТИ

Његово величанство КАПУТ је опет звезда зиме! Ево који су модели у ТРЕНДУ

Капути више нису уски, тесни и без поставе попут пењоара!

1607243501_EPAkaput.png
Фото: Живот +
Oglas

Тренд који нам намеће предимензиониране моделе није заобишао ни капуте, тако да су ове зиме они "за број већи" пожељни у сваком гардероберу.

Прочитајте још: Како ИЗДУЖИТИ ФИГУРУ? Носите ове панталоне, боје и фризуру

Крзно Фото: Живот +

Спуштених рамена, могу имати равне или уже рукаве који досежу до пола надланице, али и звонасто широке, дуге само до зглоба руке. Ревери су махом високо подигнути, ужи или пренаглашени, када се надовезују на крагну.

Ревери су уски и подигнути, а капут без каиша.

Овакви капути углавном су без каиша, носе се лежерно, раскопчани, а ако имају појас, онда је необавезно стегнут. Џепови се могу наћи тек на понеком моделу - већи, нашивени...

Прочитајте још: Носите најтоплији ЏЕМПЕР ове сезоне: Некада је био јако популаран, а сада је поново ту

Копчање, уколико га има, је необично или се капут затвара само једним, високо подигнутим дугметом, док су предњи делови материјала пребачени један преко другог, или је копчање дворедо, чиме се наглашава струк.

Само једно дугме или попут ђубретарца.
Фото: Живот +

Изузетак је капут чије је копчање налик оном код ђубретарца, али се завршава на дну торзоа, након чега модел слободно пада, отворен, уз неколико меких каишева којима се може затворити.

Крзно је увек модерно, а рукави су попут муфа.

Другу крајност представљају потпуно женствени капути, укројени, дуги до колена или пола цеванице, у којима ћете изгледати као холивудска звезда, управо изашла из кадра неког филм ноар остварења. Обогаћени су крзном, на оковратницима или рукавима, када су у облику већег, дводелног муфа.

Прочитајте још: Баците УСКЕ панталоне, велики креатори кажу МОРАТЕ купити овај део гардеробе

Боја која доминира капутима је бела, а следе је загасити тонови попут тамнозелене, окер и боје сенфа, док су изузеци могући у јарко црвеној или некој од пастелних нијанси.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas