Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА

СЕДАМ корака за мека и глатка стопала: Ево шта треба да урадите како бисте били спремни за летњу обућу

Лепо је коначно дошло, а са привим зрацима сунца одмах почињемо да размишљамо и о лету и летњој обући

1648028549_stopala.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Након што су ваша стопала месецима била у чарапама и чизмама, потребна им је нега како би била спремна за летње време које нам долази.

Прочитајте још: Изгледајте привлачније, млађе и лепше: Потребно вам је само 30 секунди да потпуно промените изглед

Педикири саветују да је најбоље да примените ових седам корака, како бисте били спремни за предстојећу сезону.

1. Потопите их

Почните тако што ћете дубоко очистити стопала потапањем у воду са додатком неколико капи есенцијалног уља попут уља чајевца, менте или лаванде. Ваша стопала ће бити мека и свежа када завршите.

2. Уклоните тврду кожу

Тврда кожа ће се накупити на вашим стопалима током зиме. За лак начин уклањања суве коже без употребе много масти за лактове, испробајте маску за стопала. Ставите стопала у пластичне чизме, натопљене серумом богатим киселином и држите их око сат времена, исперите, а затим сачекајте. Након неколико дана, свака сува или тврда кожа ће се једноставно ољуштити.

3. Исеците нокте

Назубљени, сломљени нокти на ногама никако не изгледају добро. Исеците их и редвно водите хигијену, користите турпију за нокте како бисте омекшали ивице.

4. Мажите пете

Испуцале пете су за неке људе животна чињеница током целе године, док се код других појављују само по топлом времену, када стопала постану сува. Обавезно хидратизирајте стопала сваки дан, било кремом за стопала или добром богатом хидратантном кремом. Покушајте да спавате у чарапама након што нанесете крему, како бисте задржали влажност.

5. Пазите на заноктице

Нанесите средство за уклањање заноктица сваке две до три недеље, гурните кожицу уназад и нежно исеците маказама за заноктице, како би ваши нокти изгледали савршено.

6. Налакирајте нокте

Неколико слојева вашег омиљеног лака за нокте увек даје ногама нови живот. Црвене, ружичасте или нуде су класични избор боја, док пастелне нијансе могу бити забаван модеран знак за сезону.

7. Држите стопала заштићена од сунца

Када коначно обучете сандале и јапанке, не заборавите на стопала када наносите крему за сунчање.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas