Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шест трикова за одличан стил уз минимални буџет: На ове комаде одеће обратите посебну пажњу

Стил није везан за издвајање огромних сума новца за гардеробу

1692712184_shutterstock_1709948368.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Један од највећих заблуда у модној индустрији јесте та да бисте изгледали скупо, морате да купујете запањујуће скупе ствари. Истина је заправо да прави модни зналци не пате од логоманије и златних статусних симбола, већ на сваком месту, у свако време, умеју да одаберу уникате и вечне модне комаде.

Ако сте одувек желели да будете једни од оних људи ’’који увек изгледају добро, ма шта носили на себи’’ доносимо вам савете који ће вам то омогућити, чак иако имате ограничен буџет.

Добар одабир модних додатака

Лош избор модних додатака може комплетно да уништи изглед. Генерално правило "више је мање" важи када говоримо о модним додацима, а било да се ради о торбици, накиту или ципелама - због њих бисте могли за трен да изгледате као модна икона.

"Олд монеy" естетика као модни имперетив

Претраживањем појма „олд монеy“ на ТикТок-у добићете преко милијарду прегледа садржаја који се односи на естетику и моду. Срж „олд монеy“ стила је управо то, старо, лепо и елегантно. Тренд ставља фокус на квалитетне комаде без логотипа и класичан крој. Иако се порекло овог тренда али и начина живота може заснивати на деценијама старим традицијама и богатству ван маште, овакво стилизовање не захтева банковни рачун од девет цифара. Постоје одевни комади који просто миришу на "олд монеy". А то су поло мајице, џемпери од кашмира, мокасине, плисиране сукње, ланене кошуље и бисерни накит.

Монохроматске комбинације

Толико познатих звезда бисмо могли да набројимо, које вечито виђамо у монохроматским комбинацијама, и апсолутно су неке од најбоље стилизованих жена на свету. Бирајте боје, односно тонове, које највише волите и видећете како ће ваша комбинација одмах изгледати луксузније.

Ванвременски комади су све

Трендови долазе и одлазе, али ванвременски комади су са разлогом вечни. Мантил, кожна јакна, црне салонке, пенцил сукња, ово су комади у које се апсолутно увек исплати инвестирати. Уз такве басиц комаде који су основа изгледа, увек можете да искомбинујете јефтиније блузе или друге детаље и да опет изгледате феноменално.

Торба је важна колико и ципеле

Жене су обично луде за ципелама, али веровали или не - ваша торбица ће оставити већи утисак и подићи твоју најобичнију дневну комбинацију на виши ниво.

Уредност се увек цени

Уредна коса и децентна шминка дословно могу сваку комбинацију да учине бољом, лепшом, луксузнијом. И кад нисте расположени за неке посебне модне комбинације, посветите више пажње коси и лицу - одмах ћете изгледати "луксузније" и дотераније.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas